HOME LE BALMORAL

Contactgegevens HOME LE BALMORAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME LE BALMORAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME LE BALMORAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENCLUS DU HAUT 52; 7750; MONT-DE-L'ENCLUS, België

Telefoon (phone): 69454938 (+32-69454938) 69454938 (+32-69454938)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME LE BALMORAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME LE BALMORAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME LE BALMORAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME LE BALMORAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME LE BALMORAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME LE BALMORAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME LE BALMORAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME LE BALMORAL
Products information HOME LE BALMORAL

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in HOME LE BALMORAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME LE BALMORAL
(Get full report from official database of BE for HOME LE BALMORAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME LE BALMORAL
Addition kinds of activities for HOME LE BALMORAL

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
3715. Vrachtwagens | Truck trailers
07629903. Wijngaard management en onderhoudsdiensten | Vineyard management and maintenance services
20480106. Gekrimpte haver, bereid als diervoeder | Crimped oats, prepared as animal feed
26310410. Pasta | Pasted board

Werken bij HOME LE BALMORAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME LE BALMORAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME LE BALMORAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME LE BALMORAL. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van HOME LE BALMORAL in sociale netwerken
Look for responds of HOME LE BALMORAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME LE BALMORAL. Laat een reactie achter voor HOME LE BALMORAL. HOME LE BALMORAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME LE BALMORAL. Leave a respond for HOME LE BALMORAL. HOME LE BALMORAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME LE BALMORAL op de google maps. Adres en contacten HOME LE BALMORAL
Location of HOME LE BALMORAL on the google maps. Address and contacts of HOME LE BALMORAL

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME LE BALMORAL HOME LE BALMORAL: SUPERPHONE | David Interieur BVBA | ETS. HANON J. | JEAN JACQUEMYNS | ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET

Other related companies as HOME LE BALMORAL: SUPERPHONE | David Interieur BVBA | ETS. HANON J. | JEAN JACQUEMYNS | ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET

HOME LE BALMORAL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME LE BALMORAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf HOME LE BALMORAL bevindt zich op het adres: ENCLUS DU HAUT 52; 7750; MONT-DE-L'ENCLUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in HOME LE BALMORAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME LE BALMORAL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME LE BALMORAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME LE BALMORAL, openstaande posities, locatie van HOME LE BALMORAL op de kaart.

HOME LE BALMORAL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME LE BALMORAL, company assigned to the tax number BE06734863281. The company HOME LE BALMORAL is located at the address: ENCLUS DU HAUT 52; 7750; MONT-DE-L'ENCLUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in HOME LE BALMORAL were not found.
The main activity of HOME LE BALMORAL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME LE BALMORAL is not available. You also can look at reviews of HOME LE BALMORAL, open positions, location of HOME LE BALMORAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME LE BALMORAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME LE BALMORAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME LE BALMORAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME LE BALMORAL, employees, financial statistics.