CLAUDE BARTHOLOME

Contactgegevens CLAUDE BARTHOLOME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDE BARTHOLOME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDE BARTHOLOME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MASY 53; 7063; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 65728175 (+32-65728175) 65728175 (+32-65728175)

Fax (fax): +32 (82) 710-99-64 +32 (82) 710-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDE BARTHOLOME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDE BARTHOLOME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDE BARTHOLOME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDE BARTHOLOME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDE BARTHOLOME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDE BARTHOLOME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDE BARTHOLOME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDE BARTHOLOME
Products information CLAUDE BARTHOLOME

BTW identificatienummer (tax): BE08187530517
Ondernemingsnummer: 6484375000
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CLAUDE BARTHOLOME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDE BARTHOLOME
(Get full report from official database of BE for CLAUDE BARTHOLOME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDE BARTHOLOME
Addition kinds of activities for CLAUDE BARTHOLOME

108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
14990306. Selenietwinning | Selenite mining
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
32290101. Asbakken, glas | Ashtrays, glass
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric

Werken bij CLAUDE BARTHOLOME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDE BARTHOLOME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDE BARTHOLOME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDE BARTHOLOME. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van CLAUDE BARTHOLOME in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDE BARTHOLOME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDE BARTHOLOME. Laat een reactie achter voor CLAUDE BARTHOLOME. CLAUDE BARTHOLOME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDE BARTHOLOME. Leave a respond for CLAUDE BARTHOLOME. CLAUDE BARTHOLOME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDE BARTHOLOME op de google maps. Adres en contacten CLAUDE BARTHOLOME
Location of CLAUDE BARTHOLOME on the google maps. Address and contacts of CLAUDE BARTHOLOME

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDE BARTHOLOME CLAUDE BARTHOLOME: GRAFFITI | JEF VERLINDEN | Global Security Network | Brick Immobili猫re SPRL | Perlarom

Other related companies as CLAUDE BARTHOLOME: GRAFFITI | JEF VERLINDEN | Global Security Network | Brick Immobili猫re SPRL | Perlarom

CLAUDE BARTHOLOME is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDE BARTHOLOME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08187530517. Het bedrijf CLAUDE BARTHOLOME bevindt zich op het adres: RUE MASY 53; 7063; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in CLAUDE BARTHOLOME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDE BARTHOLOME is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDE BARTHOLOME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDE BARTHOLOME, openstaande posities, locatie van CLAUDE BARTHOLOME op de kaart.

CLAUDE BARTHOLOME is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDE BARTHOLOME, company assigned to the tax number BE08187530517. The company CLAUDE BARTHOLOME is located at the address: RUE MASY 53; 7063; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in CLAUDE BARTHOLOME were not found.
The main activity of CLAUDE BARTHOLOME is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDE BARTHOLOME is not available. You also can look at reviews of CLAUDE BARTHOLOME, open positions, location of CLAUDE BARTHOLOME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDE BARTHOLOME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDE BARTHOLOME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDE BARTHOLOME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDE BARTHOLOME, employees, financial statistics.