ADRIANA VAN DER DOELEN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ADRIANA VAN DER DOELEN
Private companiesTransportation Services • ADRIANA VAN DER DOELEN

Contactgegevens ADRIANA VAN DER DOELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIANA VAN DER DOELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIANA VAN DER DOELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGSSTRAAT 1BC; 2381; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14658554 (+32-14658554) 14658554 (+32-14658554)

Fax (fax): +32 (2) 290-33-43 +32 (2) 290-33-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIANA VAN DER DOELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIANA VAN DER DOELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIANA VAN DER DOELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIANA VAN DER DOELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIANA VAN DER DOELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIANA VAN DER DOELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIANA VAN DER DOELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIANA VAN DER DOELEN
Products information ADRIANA VAN DER DOELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03774322509
Ondernemingsnummer: 3156616210
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ADRIANA VAN DER DOELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIANA VAN DER DOELEN
(Get full report from official database of BE for ADRIANA VAN DER DOELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIANA VAN DER DOELEN
Addition kinds of activities for ADRIANA VAN DER DOELEN

514802. Groenten | Vegetables
34620502. Vernietiging smeedstukken, ferro | Ordnance forgings, ferrous
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental

Werken bij ADRIANA VAN DER DOELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIANA VAN DER DOELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIANA VAN DER DOELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIANA VAN DER DOELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van ADRIANA VAN DER DOELEN in sociale netwerken
Look for responds of ADRIANA VAN DER DOELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIANA VAN DER DOELEN. Laat een reactie achter voor ADRIANA VAN DER DOELEN. ADRIANA VAN DER DOELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIANA VAN DER DOELEN. Leave a respond for ADRIANA VAN DER DOELEN. ADRIANA VAN DER DOELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIANA VAN DER DOELEN op de google maps. Adres en contacten ADRIANA VAN DER DOELEN
Location of ADRIANA VAN DER DOELEN on the google maps. Address and contacts of ADRIANA VAN DER DOELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIANA VAN DER DOELEN ADRIANA VAN DER DOELEN: Dotrimont J | JORIS | NOEL DE GEEST | Bastin D | PATRICK BOUDENGEN

Other related companies as ADRIANA VAN DER DOELEN: Dotrimont J | JORIS | NOEL DE GEEST | Bastin D | PATRICK BOUDENGEN

ADRIANA VAN DER DOELEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIANA VAN DER DOELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03774322509. Het bedrijf ADRIANA VAN DER DOELEN bevindt zich op het adres: KONINGSSTRAAT 1BC; 2381; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ADRIANA VAN DER DOELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIANA VAN DER DOELEN is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIANA VAN DER DOELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIANA VAN DER DOELEN, openstaande posities, locatie van ADRIANA VAN DER DOELEN op de kaart.

ADRIANA VAN DER DOELEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIANA VAN DER DOELEN, company assigned to the tax number BE03774322509. The company ADRIANA VAN DER DOELEN is located at the address: KONINGSSTRAAT 1BC; 2381; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in ADRIANA VAN DER DOELEN were not found.
The main activity of ADRIANA VAN DER DOELEN is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIANA VAN DER DOELEN is not available. You also can look at reviews of ADRIANA VAN DER DOELEN, open positions, location of ADRIANA VAN DER DOELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIANA VAN DER DOELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIANA VAN DER DOELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIANA VAN DER DOELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIANA VAN DER DOELEN, employees, financial statistics.