CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK
Private companiesApparel and Accessory Stores • CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK

Contactgegevens CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSESTRAAT 89; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13325690 (+32-13325690) 13325690 (+32-13325690)

Fax (fax): +32 (51) 795-94-20 +32 (51) 795-94-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK
Products information CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK

BTW identificatienummer (tax): BE06252288818
Ondernemingsnummer: 8884338378
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Revêtement de Sol en Liège.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK
(Get full report from official database of BE for CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK
Addition kinds of activities for CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
526103. Kleuterscholen | Retail nurseries
28210402. Caseïne kunststoffen | Casein plastics
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
38120307. Sonar systemen en apparatuur | Sonar systems and equipment

Werken bij CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK in sociale netwerken
Look for responds of CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK. Laat een reactie achter voor CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK. CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK. Leave a respond for CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK. CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK op de google maps. Adres en contacten CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK
Location of CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK on the google maps. Address and contacts of CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK

Andere gerelateerde bedrijven als come CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK: DETHAEY | CAR ELECTRO | Degroot Florence | MECABURO | GUY PUTMAN

Other related companies as CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK: DETHAEY | CAR ELECTRO | Degroot Florence | MECABURO | GUY PUTMAN

CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06252288818. Het bedrijf CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK bevindt zich op het adres: HASSELTSESTRAAT 89; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Revêtement de Sol en Liège..
De hoofdactiviteit van CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, openstaande posities, locatie van CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK op de kaart.

CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, company assigned to the tax number BE06252288818. The company CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK is located at the address: HASSELTSESTRAAT 89; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Revêtement de Sol en Liège..
The main activity of CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK is not available. You also can look at reviews of CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, open positions, location of CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORKI KURKVLOEREN EN WANDKURK, employees, financial statistics.