MALINOWSKI TOMASZ

Contactgegevens MALINOWSKI TOMASZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MALINOWSKI TOMASZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

MALINOWSKI TOMASZ

Regio (region): Sint-Jans-Molenbeek, België

Adres (address): Rue Deschampheleer 35 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel), België

Telefoon (phone): +32 (87) 526-57-20 +32 (87) 526-57-20

Fax (fax): +32 (83) 158-95-56 +32 (83) 158-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MALINOWSKI TOMASZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MALINOWSKI TOMASZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MALINOWSKI TOMASZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MALINOWSKI TOMASZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MALINOWSKI TOMASZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MALINOWSKI TOMASZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MALINOWSKI TOMASZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MALINOWSKI TOMASZ
Products information MALINOWSKI TOMASZ

BTW identificatienummer (tax): BE01692138671
Ondernemingsnummer: 6676361083
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MALINOWSKI TOMASZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MALINOWSKI TOMASZ
(Get full report from official database of BE for MALINOWSKI TOMASZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor MALINOWSKI TOMASZ
Addition kinds of activities for MALINOWSKI TOMASZ

22990404. Herstellen van textielvezels uit knipsels en lompen | Recovering textile fibers from clippings and rags
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
51590601. Verkoop en opslag van tabaksproducten | Tobacco auctioning and warehousing
52610204. Zode | Sod
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij MALINOWSKI TOMASZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MALINOWSKI TOMASZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MALINOWSKI TOMASZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MALINOWSKI TOMASZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • ELEKTRICIEN VOOR MIDDENSPANNING (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een elektricien voor middenspanning met ervaring voor vaste tewerkstelling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van MALINOWSKI TOMASZ in sociale netwerken
Look for responds of MALINOWSKI TOMASZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor MALINOWSKI TOMASZ. Laat een reactie achter voor MALINOWSKI TOMASZ. MALINOWSKI TOMASZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MALINOWSKI TOMASZ. Leave a respond for MALINOWSKI TOMASZ. MALINOWSKI TOMASZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MALINOWSKI TOMASZ op de google maps. Adres en contacten MALINOWSKI TOMASZ
Location of MALINOWSKI TOMASZ on the google maps. Address and contacts of MALINOWSKI TOMASZ

Andere gerelateerde bedrijven als come MALINOWSKI TOMASZ MALINOWSKI TOMASZ: SIENAERT-BAUDE R | BRASSCHAATSE GLASWERKEN | Centrum Volwassenen Onderwijs | PIECK ENTREPRISE | Mieke schoonheidssalon

Other related companies as MALINOWSKI TOMASZ: SIENAERT-BAUDE R | BRASSCHAATSE GLASWERKEN | Centrum Volwassenen Onderwijs | PIECK ENTREPRISE | Mieke schoonheidssalon

MALINOWSKI TOMASZ is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Sint-Jans-Molenbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is MALINOWSKI TOMASZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01692138671. Het bedrijf MALINOWSKI TOMASZ bevindt zich op het adres: Rue Deschampheleer 35 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in MALINOWSKI TOMASZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MALINOWSKI TOMASZ is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MALINOWSKI TOMASZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MALINOWSKI TOMASZ, openstaande posities, locatie van MALINOWSKI TOMASZ op de kaart.

MALINOWSKI TOMASZ is a company, that was registered 2004 in Sint-Jans-Molenbeek region, Belgium. Full name of company is MALINOWSKI TOMASZ, company assigned to the tax number BE01692138671. The company MALINOWSKI TOMASZ is located at the address: Rue Deschampheleer 35 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in MALINOWSKI TOMASZ were not found.
The main activity of MALINOWSKI TOMASZ is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MALINOWSKI TOMASZ is not available. You also can look at reviews of MALINOWSKI TOMASZ, open positions, location of MALINOWSKI TOMASZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MALINOWSKI TOMASZ, Sint-Jans-Molenbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MALINOWSKI TOMASZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MALINOWSKI TOMASZ, Sint-Jans-Molenbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MALINOWSKI TOMASZ, employees, financial statistics.