GRILL HOUSE 77

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • GRILL HOUSE 77
Private companiesFood Stores • GRILL HOUSE 77

Contactgegevens GRILL HOUSE 77: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRILL HOUSE 77: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRILL HOUSE 77

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE LEEMSTRAAT 77; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32325028 32325028

Fax (fax): +32 (69) 173-67-59 +32 (69) 173-67-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRILL HOUSE 77: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRILL HOUSE 77"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRILL HOUSE 77"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRILL HOUSE 77, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRILL HOUSE 77. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRILL HOUSE 77, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRILL HOUSE 77. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRILL HOUSE 77
Products information GRILL HOUSE 77

BTW identificatienummer (tax): BE06756835937
Ondernemingsnummer: 2398284912
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRILL HOUSE 77
(Get full report from official database of BE for GRILL HOUSE 77)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRILL HOUSE 77
Addition kinds of activities for GRILL HOUSE 77

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
20539905. Knishes, bevroren | Knishes, frozen
23920103. Kussens, bed: gemaakt van aangekochte materialen | Pillows, bed: made from purchased materials
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
37990103. Paardentrailer, behalve type vijfde wiel | Horse trailers, except fifth-wheel type
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo

Werken bij GRILL HOUSE 77: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRILL HOUSE 77: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRILL HOUSE 77. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRILL HOUSE 77. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van GRILL HOUSE 77 in sociale netwerken
Look for responds of GRILL HOUSE 77 in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRILL HOUSE 77. Laat een reactie achter voor GRILL HOUSE 77. GRILL HOUSE 77 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRILL HOUSE 77. Leave a respond for GRILL HOUSE 77. GRILL HOUSE 77 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRILL HOUSE 77 op de google maps. Adres en contacten GRILL HOUSE 77
Location of GRILL HOUSE 77 on the google maps. Address and contacts of GRILL HOUSE 77

Andere gerelateerde bedrijven als come GRILL HOUSE 77 GRILL HOUSE 77: LES QUATRE SAISONS | PATRICK DESIMPEL | Paternoster | KREATOS | AB BLUE

Other related companies as GRILL HOUSE 77: LES QUATRE SAISONS | PATRICK DESIMPEL | Paternoster | KREATOS | AB BLUE

GRILL HOUSE 77 is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRILL HOUSE 77, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06756835937. Het bedrijf GRILL HOUSE 77 bevindt zich op het adres: LANGE LEEMSTRAAT 77; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van GRILL HOUSE 77 is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRILL HOUSE 77 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRILL HOUSE 77, openstaande posities, locatie van GRILL HOUSE 77 op de kaart.

GRILL HOUSE 77 is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRILL HOUSE 77, company assigned to the tax number BE06756835937. The company GRILL HOUSE 77 is located at the address: LANGE LEEMSTRAAT 77; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of GRILL HOUSE 77 is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GRILL HOUSE 77 is not available. You also can look at reviews of GRILL HOUSE 77, open positions, location of GRILL HOUSE 77 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRILL HOUSE 77, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRILL HOUSE 77, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRILL HOUSE 77, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRILL HOUSE 77, employees, financial statistics.