FRITUUR BRUG 11

Contactgegevens FRITUUR BRUG 11: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR BRUG 11: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR BRUG 11

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLINKERSTRAAT 95; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11551306 (+32-11551306) 11551306 (+32-11551306)

Fax (fax): +32 (57) 713-96-27 +32 (57) 713-96-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR BRUG 11: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR BRUG 11"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR BRUG 11"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR BRUG 11, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR BRUG 11. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR BRUG 11, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR BRUG 11. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR BRUG 11
Products information FRITUUR BRUG 11

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR BRUG 11
(Get full report from official database of BE for FRITUUR BRUG 11)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR BRUG 11
Addition kinds of activities for FRITUUR BRUG 11

20989900. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
37140000. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij FRITUUR BRUG 11: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR BRUG 11: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR BRUG 11. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR BRUG 11. Looking for open vacancies in other companies

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van FRITUUR BRUG 11 in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR BRUG 11 in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR BRUG 11. Laat een reactie achter voor FRITUUR BRUG 11. FRITUUR BRUG 11 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR BRUG 11. Leave a respond for FRITUUR BRUG 11. FRITUUR BRUG 11 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR BRUG 11 op de google maps. Adres en contacten FRITUUR BRUG 11
Location of FRITUUR BRUG 11 on the google maps. Address and contacts of FRITUUR BRUG 11

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR BRUG 11 FRITUUR BRUG 11: B.B.C. HERMES OOSTENDE | WANDELGROEP FLAMINGO | LECTUUR GODELIEVE | K. DE WILDE | ALAIN LALOYAUX

Other related companies as FRITUUR BRUG 11: B.B.C. HERMES OOSTENDE | WANDELGROEP FLAMINGO | LECTUUR GODELIEVE | K. DE WILDE | ALAIN LALOYAUX

FRITUUR BRUG 11 is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR BRUG 11, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf FRITUUR BRUG 11 bevindt zich op het adres: SLINKERSTRAAT 95; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITUUR BRUG 11 is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR BRUG 11 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR BRUG 11, openstaande posities, locatie van FRITUUR BRUG 11 op de kaart.

FRITUUR BRUG 11 is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR BRUG 11, company assigned to the tax number BE09197174072. The company FRITUUR BRUG 11 is located at the address: SLINKERSTRAAT 95; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITUUR BRUG 11 is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR BRUG 11 is not available. You also can look at reviews of FRITUUR BRUG 11, open positions, location of FRITUUR BRUG 11 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR BRUG 11, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR BRUG 11, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR BRUG 11, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR BRUG 11, employees, financial statistics.