OUDE LINDE

Contactgegevens OUDE LINDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OUDE LINDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OUDE LINDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG DEINZE 50; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93802980 (+32-93802980) 93802980 (+32-93802980)

Fax (fax): +32 (11) 457-27-46 +32 (11) 457-27-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OUDE LINDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OUDE LINDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OUDE LINDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OUDE LINDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OUDE LINDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OUDE LINDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OUDE LINDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OUDE LINDE
Products information OUDE LINDE

BTW identificatienummer (tax): BE07641784667
Ondernemingsnummer: 5293731689
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OUDE LINDE
(Get full report from official database of BE for OUDE LINDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OUDE LINDE
Addition kinds of activities for OUDE LINDE

027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
13890302. Bailing wells | Bailing wells
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
31110201. Lakleer | Patent leather
32690300. China decoreren | China decorating
50310304. Deuren, nec | Doors, nec

Werken bij OUDE LINDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OUDE LINDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OUDE LINDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OUDE LINDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van OUDE LINDE in sociale netwerken
Look for responds of OUDE LINDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OUDE LINDE. Laat een reactie achter voor OUDE LINDE. OUDE LINDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OUDE LINDE. Leave a respond for OUDE LINDE. OUDE LINDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OUDE LINDE op de google maps. Adres en contacten OUDE LINDE
Location of OUDE LINDE on the google maps. Address and contacts of OUDE LINDE

Andere gerelateerde bedrijven als come OUDE LINDE OUDE LINDE: PARKING CENTRUM | KARIDIAM | MERCEDES TRUCK CENTER | Dolle Kever (De) | Paula

Other related companies as OUDE LINDE: PARKING CENTRUM | KARIDIAM | MERCEDES TRUCK CENTER | Dolle Kever (De) | Paula

OUDE LINDE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OUDE LINDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07641784667. Het bedrijf OUDE LINDE bevindt zich op het adres: STEENWEG DEINZE 50; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van OUDE LINDE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OUDE LINDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OUDE LINDE, openstaande posities, locatie van OUDE LINDE op de kaart.

OUDE LINDE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OUDE LINDE, company assigned to the tax number BE07641784667. The company OUDE LINDE is located at the address: STEENWEG DEINZE 50; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of OUDE LINDE is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OUDE LINDE is not available. You also can look at reviews of OUDE LINDE, open positions, location of OUDE LINDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OUDE LINDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OUDE LINDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OUDE LINDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OUDE LINDE, employees, financial statistics.