RESTAURANT DENNEHOF

Contactgegevens RESTAURANT DENNEHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT DENNEHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT DENNEHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKHOEKSTRAAT 62; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 92300956 (+32-92300956) 92300956 (+32-92300956)

Fax (fax): +32 (63) 779-67-52 +32 (63) 779-67-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT DENNEHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT DENNEHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT DENNEHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT DENNEHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT DENNEHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT DENNEHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT DENNEHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT DENNEHOF
Products information RESTAURANT DENNEHOF

BTW identificatienummer (tax): BE01280151367
Ondernemingsnummer: 1909393310
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse,Parking.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT DENNEHOF
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT DENNEHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT DENNEHOF
Addition kinds of activities for RESTAURANT DENNEHOF

639901. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
30110101. Landbouw binnenbuizen | Agricultural inner tubes
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij RESTAURANT DENNEHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT DENNEHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT DENNEHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT DENNEHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT DENNEHOF in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT DENNEHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT DENNEHOF. Laat een reactie achter voor RESTAURANT DENNEHOF. RESTAURANT DENNEHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT DENNEHOF. Leave a respond for RESTAURANT DENNEHOF. RESTAURANT DENNEHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT DENNEHOF op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT DENNEHOF
Location of RESTAURANT DENNEHOF on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT DENNEHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT DENNEHOF RESTAURANT DENNEHOF: RENMANS | LEOPOLD NOEL | PIRON SPRL | P. VANHUYSSE | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as RESTAURANT DENNEHOF: RENMANS | LEOPOLD NOEL | PIRON SPRL | P. VANHUYSSE | PHARMACIES DE GARDE

RESTAURANT DENNEHOF is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT DENNEHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280151367. Het bedrijf RESTAURANT DENNEHOF bevindt zich op het adres: EEKHOEKSTRAAT 62; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse,Parking..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT DENNEHOF is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT DENNEHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT DENNEHOF, openstaande posities, locatie van RESTAURANT DENNEHOF op de kaart.

RESTAURANT DENNEHOF is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT DENNEHOF, company assigned to the tax number BE01280151367. The company RESTAURANT DENNEHOF is located at the address: EEKHOEKSTRAAT 62; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse,Parking..
The main activity of RESTAURANT DENNEHOF is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT DENNEHOF is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT DENNEHOF, open positions, location of RESTAURANT DENNEHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT DENNEHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT DENNEHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT DENNEHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT DENNEHOF, employees, financial statistics.