QU'EN DIRA-T'ON

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • QU'EN DIRA-T'ON

Contactgegevens QU'EN DIRA-T'ON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QU'EN DIRA-T'ON: address, phone, fax, email, website, opening hours

QU'EN DIRA-T'ON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE VANVOLXEM 320; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23461913 (+32-23461913) 23461913 (+32-23461913)

Fax (fax): +32 (83) 640-43-14 +32 (83) 640-43-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QU'EN DIRA-T'ON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QU'EN DIRA-T'ON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QU'EN DIRA-T'ON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QU'EN DIRA-T'ON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QU'EN DIRA-T'ON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QU'EN DIRA-T'ON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QU'EN DIRA-T'ON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QU'EN DIRA-T'ON
Products information QU'EN DIRA-T'ON

BTW identificatienummer (tax): BE09472930908
Ondernemingsnummer: 2997314453
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QU'EN DIRA-T'ON
(Get full report from official database of BE for QU'EN DIRA-T'ON)

Aanvulling soorten activiteiten voor QU'EN DIRA-T'ON
Addition kinds of activities for QU'EN DIRA-T'ON

513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
701101. motels | Motels
01610401. Artisjok boerderij | Artichoke farm
07230207. Graan frezen; | Grain milling; custom services
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
39991403. Bagage kaders | Luggage frames
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance
87320107. Advies onderzoek | Opinion research

Werken bij QU'EN DIRA-T'ON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QU'EN DIRA-T'ON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QU'EN DIRA-T'ON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QU'EN DIRA-T'ON. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van QU'EN DIRA-T'ON in sociale netwerken
Look for responds of QU'EN DIRA-T'ON in social networks

Lees alle opmerkingen voor QU'EN DIRA-T'ON. Laat een reactie achter voor QU'EN DIRA-T'ON. QU'EN DIRA-T'ON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QU'EN DIRA-T'ON. Leave a respond for QU'EN DIRA-T'ON. QU'EN DIRA-T'ON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QU'EN DIRA-T'ON op de google maps. Adres en contacten QU'EN DIRA-T'ON
Location of QU'EN DIRA-T'ON on the google maps. Address and contacts of QU'EN DIRA-T'ON

Andere gerelateerde bedrijven als come QU'EN DIRA-T'ON QU'EN DIRA-T'ON: FREE RECORD SHOP | DE VOCHT - ELECTRO | PATRICK VAN WAETERMEULEN | CHRISTIAN MEDART | Schapman

Other related companies as QU'EN DIRA-T'ON: FREE RECORD SHOP | DE VOCHT - ELECTRO | PATRICK VAN WAETERMEULEN | CHRISTIAN MEDART | Schapman

QU'EN DIRA-T'ON is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QU'EN DIRA-T'ON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09472930908. Het bedrijf QU'EN DIRA-T'ON bevindt zich op het adres: AVENUE VANVOLXEM 320; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 273,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van QU'EN DIRA-T'ON is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QU'EN DIRA-T'ON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QU'EN DIRA-T'ON, openstaande posities, locatie van QU'EN DIRA-T'ON op de kaart.

QU'EN DIRA-T'ON is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is QU'EN DIRA-T'ON, company assigned to the tax number BE09472930908. The company QU'EN DIRA-T'ON is located at the address: AVENUE VANVOLXEM 320; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 273,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of QU'EN DIRA-T'ON is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QU'EN DIRA-T'ON is not available. You also can look at reviews of QU'EN DIRA-T'ON, open positions, location of QU'EN DIRA-T'ON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QU'EN DIRA-T'ON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QU'EN DIRA-T'ON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QU'EN DIRA-T'ON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QU'EN DIRA-T'ON, employees, financial statistics.