PIZZERIA RESTAURANT FIGARO

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • PIZZERIA RESTAURANT FIGARO
Private companiesGeneral Merchandise Stores • PIZZERIA RESTAURANT FIGARO

Contactgegevens PIZZERIA RESTAURANT FIGARO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZERIA RESTAURANT FIGARO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZERIA RESTAURANT FIGARO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU VIN?VE 4; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80864286 (+32-80864286) 80864286 (+32-80864286)

Fax (fax): +32 (65) 749-75-59 +32 (65) 749-75-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZERIA RESTAURANT FIGARO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZERIA RESTAURANT FIGARO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZERIA RESTAURANT FIGARO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZERIA RESTAURANT FIGARO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZERIA RESTAURANT FIGARO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZERIA RESTAURANT FIGARO
Products information PIZZERIA RESTAURANT FIGARO

BTW identificatienummer (tax): BE05428863525
Ondernemingsnummer: 5452758789
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZERIA RESTAURANT FIGARO
(Get full report from official database of BE for PIZZERIA RESTAURANT FIGARO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZERIA RESTAURANT FIGARO
Addition kinds of activities for PIZZERIA RESTAURANT FIGARO

011904. Korengewassen | Cereal crop farms
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
28191102. Ammoniumverbindingen, met uitzondering van meststoffen, nec | Ammonium compounds, except fertilizers, nec
33170100. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
35590203. Schuurmachines (looierij) | Scouring machines (tannery equipment)
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
39990812. Nieuwigheden: bot, kralen of shell | Novelties: bone, beaded, or shell

Werken bij PIZZERIA RESTAURANT FIGARO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZERIA RESTAURANT FIGARO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZERIA RESTAURANT FIGARO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZERIA RESTAURANT FIGARO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van PIZZERIA RESTAURANT FIGARO in sociale netwerken
Look for responds of PIZZERIA RESTAURANT FIGARO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZERIA RESTAURANT FIGARO. Laat een reactie achter voor PIZZERIA RESTAURANT FIGARO. PIZZERIA RESTAURANT FIGARO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZERIA RESTAURANT FIGARO. Leave a respond for PIZZERIA RESTAURANT FIGARO. PIZZERIA RESTAURANT FIGARO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZERIA RESTAURANT FIGARO op de google maps. Adres en contacten PIZZERIA RESTAURANT FIGARO
Location of PIZZERIA RESTAURANT FIGARO on the google maps. Address and contacts of PIZZERIA RESTAURANT FIGARO

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZERIA RESTAURANT FIGARO PIZZERIA RESTAURANT FIGARO: FA. STROOBANTS | CAMILLE VOS | du Fontbaré Christophe | Crowne Plaza Hotel | DECOR DU HOME KERF SA

Other related companies as PIZZERIA RESTAURANT FIGARO: FA. STROOBANTS | CAMILLE VOS | du Fontbaré Christophe | Crowne Plaza Hotel | DECOR DU HOME KERF SA

PIZZERIA RESTAURANT FIGARO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428863525. Het bedrijf PIZZERIA RESTAURANT FIGARO bevindt zich op het adres: PLACE DU VIN?VE 4; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van PIZZERIA RESTAURANT FIGARO is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZERIA RESTAURANT FIGARO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, openstaande posities, locatie van PIZZERIA RESTAURANT FIGARO op de kaart.

PIZZERIA RESTAURANT FIGARO is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, company assigned to the tax number BE05428863525. The company PIZZERIA RESTAURANT FIGARO is located at the address: PLACE DU VIN?VE 4; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of PIZZERIA RESTAURANT FIGARO is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZERIA RESTAURANT FIGARO is not available. You also can look at reviews of PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, open positions, location of PIZZERIA RESTAURANT FIGARO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZERIA RESTAURANT FIGARO, employees, financial statistics.