MANGERIE DEN DOBBELSTEEN

Contactgegevens MANGERIE DEN DOBBELSTEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANGERIE DEN DOBBELSTEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANGERIE DEN DOBBELSTEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELGRIMSSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32272518 32272518

Fax (fax): +32 (56) 440-33-50 +32 (56) 440-33-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANGERIE DEN DOBBELSTEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANGERIE DEN DOBBELSTEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANGERIE DEN DOBBELSTEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANGERIE DEN DOBBELSTEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANGERIE DEN DOBBELSTEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANGERIE DEN DOBBELSTEEN
Products information MANGERIE DEN DOBBELSTEEN

BTW identificatienummer (tax): BE04585113525
Ondernemingsnummer: 1234008789
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANGERIE DEN DOBBELSTEEN
(Get full report from official database of BE for MANGERIE DEN DOBBELSTEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANGERIE DEN DOBBELSTEEN
Addition kinds of activities for MANGERIE DEN DOBBELSTEEN

23990603. Netten, wassers en dyers | Nets, launderers and dyers
28510206. Lak: basen, dopen, dunner | Lacquer: bases, dopes, thinner
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
89990800. Communicatiediensten | Communication services
91210404. Wetgevende instanties, lokale overheid | Legislative bodies, local government

Werken bij MANGERIE DEN DOBBELSTEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANGERIE DEN DOBBELSTEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANGERIE DEN DOBBELSTEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANGERIE DEN DOBBELSTEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

Zoek naar antwoorden van MANGERIE DEN DOBBELSTEEN in sociale netwerken
Look for responds of MANGERIE DEN DOBBELSTEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANGERIE DEN DOBBELSTEEN. Laat een reactie achter voor MANGERIE DEN DOBBELSTEEN. MANGERIE DEN DOBBELSTEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANGERIE DEN DOBBELSTEEN. Leave a respond for MANGERIE DEN DOBBELSTEEN. MANGERIE DEN DOBBELSTEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANGERIE DEN DOBBELSTEEN op de google maps. Adres en contacten MANGERIE DEN DOBBELSTEEN
Location of MANGERIE DEN DOBBELSTEEN on the google maps. Address and contacts of MANGERIE DEN DOBBELSTEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MANGERIE DEN DOBBELSTEEN MANGERIE DEN DOBBELSTEEN: FOTOSTUDIO HANSSENS | LE R?GAL | Marinella Coiffure | FRANS GOETHALS | VANDEN BOSSCHE PAUL

Other related companies as MANGERIE DEN DOBBELSTEEN: FOTOSTUDIO HANSSENS | LE R?GAL | Marinella Coiffure | FRANS GOETHALS | VANDEN BOSSCHE PAUL

MANGERIE DEN DOBBELSTEEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04585113525. Het bedrijf MANGERIE DEN DOBBELSTEEN bevindt zich op het adres: PELGRIMSSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 112,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van MANGERIE DEN DOBBELSTEEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANGERIE DEN DOBBELSTEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, openstaande posities, locatie van MANGERIE DEN DOBBELSTEEN op de kaart.

MANGERIE DEN DOBBELSTEEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, company assigned to the tax number BE04585113525. The company MANGERIE DEN DOBBELSTEEN is located at the address: PELGRIMSSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 112,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of MANGERIE DEN DOBBELSTEEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MANGERIE DEN DOBBELSTEEN is not available. You also can look at reviews of MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, open positions, location of MANGERIE DEN DOBBELSTEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANGERIE DEN DOBBELSTEEN, employees, financial statistics.