L'HORLOGE DU SUD

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • L'HORLOGE DU SUD

Contactgegevens L'HORLOGE DU SUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'HORLOGE DU SUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'HORLOGE DU SUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TR?NE 141; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25121864 (+32-25121864) 25121864 (+32-25121864)

Fax (fax): +32 (50) 817-19-26 +32 (50) 817-19-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'HORLOGE DU SUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'HORLOGE DU SUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'HORLOGE DU SUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'HORLOGE DU SUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'HORLOGE DU SUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'HORLOGE DU SUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'HORLOGE DU SUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'HORLOGE DU SUD
Products information L'HORLOGE DU SUD

BTW identificatienummer (tax): BE02604827880
Ondernemingsnummer: 7240783691
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'HORLOGE DU SUD
(Get full report from official database of BE for L'HORLOGE DU SUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'HORLOGE DU SUD
Addition kinds of activities for L'HORLOGE DU SUD

28349908. Eigen geneesmiddelen | Proprietary drug products
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
35310814. lieren | Winches
35590301. Onderhoudsmiddelen voor auto's | Automotive maintenance equipment
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order
59630206. Lunchwagon | Lunch wagon
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated

Werken bij L'HORLOGE DU SUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'HORLOGE DU SUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'HORLOGE DU SUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'HORLOGE DU SUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van L'HORLOGE DU SUD in sociale netwerken
Look for responds of L'HORLOGE DU SUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'HORLOGE DU SUD. Laat een reactie achter voor L'HORLOGE DU SUD. L'HORLOGE DU SUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'HORLOGE DU SUD. Leave a respond for L'HORLOGE DU SUD. L'HORLOGE DU SUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'HORLOGE DU SUD op de google maps. Adres en contacten L'HORLOGE DU SUD
Location of L'HORLOGE DU SUD on the google maps. Address and contacts of L'HORLOGE DU SUD

Andere gerelateerde bedrijven als come L'HORLOGE DU SUD L'HORLOGE DU SUD: CAVES DELBECQ | REMMERIE INTERIEUR | KETELSLEGERS | F. BONJEAN | SAMI EN ABDO AZAR

Other related companies as L'HORLOGE DU SUD: CAVES DELBECQ | REMMERIE INTERIEUR | KETELSLEGERS | F. BONJEAN | SAMI EN ABDO AZAR

L'HORLOGE DU SUD is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'HORLOGE DU SUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02604827880. Het bedrijf L'HORLOGE DU SUD bevindt zich op het adres: RUE DU TR?NE 141; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 583,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van L'HORLOGE DU SUD is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'HORLOGE DU SUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'HORLOGE DU SUD, openstaande posities, locatie van L'HORLOGE DU SUD op de kaart.

L'HORLOGE DU SUD is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'HORLOGE DU SUD, company assigned to the tax number BE02604827880. The company L'HORLOGE DU SUD is located at the address: RUE DU TR?NE 141; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 583,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of L'HORLOGE DU SUD is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L'HORLOGE DU SUD is not available. You also can look at reviews of L'HORLOGE DU SUD, open positions, location of L'HORLOGE DU SUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'HORLOGE DU SUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'HORLOGE DU SUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'HORLOGE DU SUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'HORLOGE DU SUD, employees, financial statistics.