KASTEEL VAN BRASSCHAAT

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • KASTEEL VAN BRASSCHAAT
Private companiesFood and Kindred Products • KASTEEL VAN BRASSCHAAT

Contactgegevens KASTEEL VAN BRASSCHAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KASTEEL VAN BRASSCHAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KASTEEL VAN BRASSCHAAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMEENTEPARK 5; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36530606 (+32-36530606) 36530606 (+32-36530606)

Fax (fax): +32 (87) 485-23-87 +32 (87) 485-23-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KASTEEL VAN BRASSCHAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KASTEEL VAN BRASSCHAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KASTEEL VAN BRASSCHAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KASTEEL VAN BRASSCHAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KASTEEL VAN BRASSCHAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KASTEEL VAN BRASSCHAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KASTEEL VAN BRASSCHAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KASTEEL VAN BRASSCHAAT
Products information KASTEEL VAN BRASSCHAAT

BTW identificatienummer (tax): BE06366271972
Ondernemingsnummer: 1623199462
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KASTEEL VAN BRASSCHAAT
(Get full report from official database of BE for KASTEEL VAN BRASSCHAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KASTEEL VAN BRASSCHAAT
Addition kinds of activities for KASTEEL VAN BRASSCHAAT

1041. Gouden ertsen | Gold ores
829999. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec
28990501. Dextrine maten | Dextrine sizes
38410205. cystoscopen | Cystoscopes
38450102. Geautomatiseerde bloed- en lichaamsvloeistofanalysatoren, behalve laboratorium | Automated blood and body fluid analyzers, except lab

Werken bij KASTEEL VAN BRASSCHAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KASTEEL VAN BRASSCHAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KASTEEL VAN BRASSCHAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KASTEEL VAN BRASSCHAAT. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van KASTEEL VAN BRASSCHAAT in sociale netwerken
Look for responds of KASTEEL VAN BRASSCHAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KASTEEL VAN BRASSCHAAT. Laat een reactie achter voor KASTEEL VAN BRASSCHAAT. KASTEEL VAN BRASSCHAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KASTEEL VAN BRASSCHAAT. Leave a respond for KASTEEL VAN BRASSCHAAT. KASTEEL VAN BRASSCHAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KASTEEL VAN BRASSCHAAT op de google maps. Adres en contacten KASTEEL VAN BRASSCHAAT
Location of KASTEEL VAN BRASSCHAAT on the google maps. Address and contacts of KASTEEL VAN BRASSCHAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come KASTEEL VAN BRASSCHAAT KASTEEL VAN BRASSCHAAT: ROMAIN DELAERE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | PROMORENT | BOULANGERIE HARDY J. | Monnom Fr茅deric

Other related companies as KASTEEL VAN BRASSCHAAT: ROMAIN DELAERE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | PROMORENT | BOULANGERIE HARDY J. | Monnom Fr茅deric

KASTEEL VAN BRASSCHAAT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KASTEEL VAN BRASSCHAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06366271972. Het bedrijf KASTEEL VAN BRASSCHAAT bevindt zich op het adres: GEMEENTEPARK 5; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 673,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
De hoofdactiviteit van KASTEEL VAN BRASSCHAAT is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KASTEEL VAN BRASSCHAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KASTEEL VAN BRASSCHAAT, openstaande posities, locatie van KASTEEL VAN BRASSCHAAT op de kaart.

KASTEEL VAN BRASSCHAAT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KASTEEL VAN BRASSCHAAT, company assigned to the tax number BE06366271972. The company KASTEEL VAN BRASSCHAAT is located at the address: GEMEENTEPARK 5; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 673,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
The main activity of KASTEEL VAN BRASSCHAAT is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KASTEEL VAN BRASSCHAAT is not available. You also can look at reviews of KASTEEL VAN BRASSCHAAT, open positions, location of KASTEEL VAN BRASSCHAAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KASTEEL VAN BRASSCHAAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KASTEEL VAN BRASSCHAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KASTEEL VAN BRASSCHAAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KASTEEL VAN BRASSCHAAT, employees, financial statistics.