JIMBO EXPRESS

Contactgegevens JIMBO EXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JIMBO EXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JIMBO EXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDESTRAAT 22; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54421761 (+32-54421761) 54421761 (+32-54421761)

Fax (fax): +32 (65) 412-98-31 +32 (65) 412-98-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JIMBO EXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JIMBO EXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JIMBO EXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JIMBO EXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JIMBO EXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JIMBO EXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JIMBO EXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JIMBO EXPRESS
Products information JIMBO EXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE07070770263
Ondernemingsnummer: 2394714355
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JIMBO EXPRESS
(Get full report from official database of BE for JIMBO EXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JIMBO EXPRESS
Addition kinds of activities for JIMBO EXPRESS

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
17419906. Vuurvaste of zure baksteen metselwerk | Refractory or acid brick masonry
20649910. Snoepjes | Jellybeans
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
38410209. Optometers | Optometers
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij JIMBO EXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JIMBO EXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JIMBO EXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JIMBO EXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van JIMBO EXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of JIMBO EXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JIMBO EXPRESS. Laat een reactie achter voor JIMBO EXPRESS. JIMBO EXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JIMBO EXPRESS. Leave a respond for JIMBO EXPRESS. JIMBO EXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JIMBO EXPRESS op de google maps. Adres en contacten JIMBO EXPRESS
Location of JIMBO EXPRESS on the google maps. Address and contacts of JIMBO EXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come JIMBO EXPRESS JIMBO EXPRESS: BOUVIERS CLUB | Hair New Style | Deprez Erik | S. COLLIN | WILLY GHELDOF

Other related companies as JIMBO EXPRESS: BOUVIERS CLUB | Hair New Style | Deprez Erik | S. COLLIN | WILLY GHELDOF

JIMBO EXPRESS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JIMBO EXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07070770263. Het bedrijf JIMBO EXPRESS bevindt zich op het adres: VREDESTRAAT 22; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van JIMBO EXPRESS is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JIMBO EXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JIMBO EXPRESS, openstaande posities, locatie van JIMBO EXPRESS op de kaart.

JIMBO EXPRESS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JIMBO EXPRESS, company assigned to the tax number BE07070770263. The company JIMBO EXPRESS is located at the address: VREDESTRAAT 22; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Chinoise..
The main activity of JIMBO EXPRESS is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JIMBO EXPRESS is not available. You also can look at reviews of JIMBO EXPRESS, open positions, location of JIMBO EXPRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JIMBO EXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JIMBO EXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JIMBO EXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JIMBO EXPRESS, employees, financial statistics.