GWENOLA PANNEKOEKENHUIS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • GWENOLA PANNEKOEKENHUIS
Private companiesPersonal Services • GWENOLA PANNEKOEKENHUIS

Contactgegevens GWENOLA PANNEKOEKENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GWENOLA PANNEKOEKENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GWENOLA PANNEKOEKENHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONKERSTEEG 16; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92243341 (+32-92243341) 92243341 (+32-92243341)

Fax (fax): +32 (87) 831-88-86 +32 (87) 831-88-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GWENOLA PANNEKOEKENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GWENOLA PANNEKOEKENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GWENOLA PANNEKOEKENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GWENOLA PANNEKOEKENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GWENOLA PANNEKOEKENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GWENOLA PANNEKOEKENHUIS
Products information GWENOLA PANNEKOEKENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE01878906250
Ondernemingsnummer: 2477386474
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Crêperie.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GWENOLA PANNEKOEKENHUIS
(Get full report from official database of BE for GWENOLA PANNEKOEKENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GWENOLA PANNEKOEKENHUIS
Addition kinds of activities for GWENOLA PANNEKOEKENHUIS

3824. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
35599939. Elektronische componenten maken machines | Electronic component making machinery
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths

Werken bij GWENOLA PANNEKOEKENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GWENOLA PANNEKOEKENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GWENOLA PANNEKOEKENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GWENOLA PANNEKOEKENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van GWENOLA PANNEKOEKENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of GWENOLA PANNEKOEKENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GWENOLA PANNEKOEKENHUIS. Laat een reactie achter voor GWENOLA PANNEKOEKENHUIS. GWENOLA PANNEKOEKENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GWENOLA PANNEKOEKENHUIS. Leave a respond for GWENOLA PANNEKOEKENHUIS. GWENOLA PANNEKOEKENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GWENOLA PANNEKOEKENHUIS op de google maps. Adres en contacten GWENOLA PANNEKOEKENHUIS
Location of GWENOLA PANNEKOEKENHUIS on the google maps. Address and contacts of GWENOLA PANNEKOEKENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GWENOLA PANNEKOEKENHUIS GWENOLA PANNEKOEKENHUIS: COMPAGNIE EUROPEENNE DE TELESECURITE BENELUX C.E.T | STUDIO K DANSE | De Clercq Luc | AIM? KILOLO MUSAMBA LUBEMBA | Adam Photo

Other related companies as GWENOLA PANNEKOEKENHUIS: COMPAGNIE EUROPEENNE DE TELESECURITE BENELUX C.E.T | STUDIO K DANSE | De Clercq Luc | AIM? KILOLO MUSAMBA LUBEMBA | Adam Photo

GWENOLA PANNEKOEKENHUIS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01878906250. Het bedrijf GWENOLA PANNEKOEKENHUIS bevindt zich op het adres: DONKERSTEEG 16; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Crêperie..
De hoofdactiviteit van GWENOLA PANNEKOEKENHUIS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GWENOLA PANNEKOEKENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, openstaande posities, locatie van GWENOLA PANNEKOEKENHUIS op de kaart.

GWENOLA PANNEKOEKENHUIS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, company assigned to the tax number BE01878906250. The company GWENOLA PANNEKOEKENHUIS is located at the address: DONKERSTEEG 16; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Crêperie..
The main activity of GWENOLA PANNEKOEKENHUIS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GWENOLA PANNEKOEKENHUIS is not available. You also can look at reviews of GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, open positions, location of GWENOLA PANNEKOEKENHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GWENOLA PANNEKOEKENHUIS, employees, financial statistics.