GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL
Private companiesUnited States Postal Service • GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL

Contactgegevens GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILDENSTRAAT 19; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52306222 (+32-52306222) 52306222 (+32-52306222)

Fax (fax): +32 (84) 267-14-89 +32 (84) 267-14-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL
Products information GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL

BTW identificatienummer (tax): BE09160919189
Ondernemingsnummer: 1859130859
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL
(Get full report from official database of BE for GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL
Addition kinds of activities for GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL

508407. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
20150102. Kip, verwerkt: ingeblikt | Chicken, processed: canned
28330401. Bijnierderivaten | Adrenal derivatives
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
38120103. Airspeed instrumentatie (luchtvaartinstrumenten) | Airspeed instrumentation (aeronautical instruments)
39150000. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
39990817. Klatergoud | Tinsel
49599902. Mosquito uitroeiing | Mosquito eradication
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene

Werken bij GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL in sociale netwerken
Look for responds of GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL. Laat een reactie achter voor GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL. GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL. Leave a respond for GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL. GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL op de google maps. Adres en contacten GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL
Location of GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL on the google maps. Address and contacts of GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL: GECOLI VZW | MAISON DE LA POSTE | WILLY CLINCK | BERNARD BABETTE | LVB Consulting GCV

Other related companies as GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL: GECOLI VZW | MAISON DE LA POSTE | WILLY CLINCK | BERNARD BABETTE | LVB Consulting GCV

GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09160919189. Het bedrijf GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL bevindt zich op het adres: GILDENSTRAAT 19; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, openstaande posities, locatie van GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL op de kaart.

GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, company assigned to the tax number BE09160919189. The company GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL is located at the address: GILDENSTRAAT 19; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL is not available. You also can look at reviews of GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, open positions, location of GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILDENHUIS ST.-KRISTOFFEL, employees, financial statistics.