GASTHOF DEN EVER

Contactgegevens GASTHOF DEN EVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GASTHOF DEN EVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GASTHOF DEN EVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSLO 84; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 92531053 (+32-92531053) 92531053 (+32-92531053)

Fax (fax): +32 (65) 131-23-85 +32 (65) 131-23-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GASTHOF DEN EVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GASTHOF DEN EVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GASTHOF DEN EVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GASTHOF DEN EVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GASTHOF DEN EVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GASTHOF DEN EVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GASTHOF DEN EVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GASTHOF DEN EVER
Products information GASTHOF DEN EVER

BTW identificatienummer (tax): BE06161651611
Ondernemingsnummer: 9995605468
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 219,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Tavernes,Raclette & Fondue,Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GASTHOF DEN EVER
(Get full report from official database of BE for GASTHOF DEN EVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GASTHOF DEN EVER
Addition kinds of activities for GASTHOF DEN EVER

364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
753801. Motor reparatie | Engine repair
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
28190500. aluinen | Alums
30819903. Tegel, niet-ondersteunde kunststoffen | Tile, unsupported plastics
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
38450108. ECG | Electrocardiographs
39520110. Verf voor het schilderen van China | Paints for china painting
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store
95320200. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development

Werken bij GASTHOF DEN EVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GASTHOF DEN EVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GASTHOF DEN EVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GASTHOF DEN EVER. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van GASTHOF DEN EVER in sociale netwerken
Look for responds of GASTHOF DEN EVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GASTHOF DEN EVER. Laat een reactie achter voor GASTHOF DEN EVER. GASTHOF DEN EVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GASTHOF DEN EVER. Leave a respond for GASTHOF DEN EVER. GASTHOF DEN EVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GASTHOF DEN EVER op de google maps. Adres en contacten GASTHOF DEN EVER
Location of GASTHOF DEN EVER on the google maps. Address and contacts of GASTHOF DEN EVER

Andere gerelateerde bedrijven als come GASTHOF DEN EVER GASTHOF DEN EVER: Kreeft (De) | Franca | TH??TRE ZOO | JENNYFER - BELGIQUE | RASA, ABUL

Other related companies as GASTHOF DEN EVER: Kreeft (De) | Franca | TH??TRE ZOO | JENNYFER - BELGIQUE | RASA, ABUL

GASTHOF DEN EVER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GASTHOF DEN EVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06161651611. Het bedrijf GASTHOF DEN EVER bevindt zich op het adres: ELSLO 84; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 219,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Tavernes,Raclette & Fondue,Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
De hoofdactiviteit van GASTHOF DEN EVER is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GASTHOF DEN EVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GASTHOF DEN EVER, openstaande posities, locatie van GASTHOF DEN EVER op de kaart.

GASTHOF DEN EVER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GASTHOF DEN EVER, company assigned to the tax number BE06161651611. The company GASTHOF DEN EVER is located at the address: ELSLO 84; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 219,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Tavernes,Raclette & Fondue,Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
The main activity of GASTHOF DEN EVER is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GASTHOF DEN EVER is not available. You also can look at reviews of GASTHOF DEN EVER, open positions, location of GASTHOF DEN EVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GASTHOF DEN EVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GASTHOF DEN EVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GASTHOF DEN EVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GASTHOF DEN EVER, employees, financial statistics.