1001 Choses à Construire SCRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • 1001 Choses à Construire SCRL
Private companiesRailroad Transportation • 1001 Choses à Construire SCRL

Contactgegevens 1001 Choses à Construire SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 1001 Choses à Construire SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

1001 Choses à Construire SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Steppes 22 4000 Liège, België

Telefoon (phone): +32 (71) 711-51-58 +32 (71) 711-51-58

Fax (fax): +32 (87) 348-82-63 +32 (87) 348-82-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 1001 Choses à Construire SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "1001 Choses à Construire SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "1001 Choses à Construire SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 1001 Choses à Construire SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 1001 Choses à Construire SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 1001 Choses à Construire SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 1001 Choses à Construire SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 1001 Choses à Construire SCRL
Products information 1001 Choses à Construire SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06877136230
Ondernemingsnummer: 6814239501
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in 1001 Choses à Construire SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 1001 Choses à Construire SCRL
(Get full report from official database of BE for 1001 Choses à Construire SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor 1001 Choses à Construire SCRL
Addition kinds of activities for 1001 Choses à Construire SCRL

267803. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
931104. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government
20419910. Korenmolen voeden | Wheat mill feed
27820401. Memorandum boeken, gedrukt | Memorandum books, printed
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
36990103. betatrons | Betatrons
38610310. Foto-verkenningssystemen | Photo reconnaissance systems
39110301. Handgrepen, goud en zilver: paraplu en parasol | Handles, gold and silver: umbrella and parasol

Werken bij 1001 Choses à Construire SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 1001 Choses à Construire SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 1001 Choses à Construire SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 1001 Choses à Construire SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van 1001 Choses à Construire SCRL in sociale netwerken
Look for responds of 1001 Choses à Construire SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor 1001 Choses à Construire SCRL. Laat een reactie achter voor 1001 Choses à Construire SCRL. 1001 Choses à Construire SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 1001 Choses à Construire SCRL. Leave a respond for 1001 Choses à Construire SCRL. 1001 Choses à Construire SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 1001 Choses à Construire SCRL op de google maps. Adres en contacten 1001 Choses à Construire SCRL
Location of 1001 Choses à Construire SCRL on the google maps. Address and contacts of 1001 Choses à Construire SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come 1001 Choses à Construire SCRL 1001 Choses à Construire SCRL: LIBERALE MUTUALITEIT | G & T BVBA | GARAGE DU MOULIN | LUTGARDE GONNISSEN | Fouine (La)

Other related companies as 1001 Choses à Construire SCRL: LIBERALE MUTUALITEIT | G & T BVBA | GARAGE DU MOULIN | LUTGARDE GONNISSEN | Fouine (La)

1001 Choses à Construire SCRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 1001 Choses à Construire SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06877136230. Het bedrijf 1001 Choses à Construire SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Steppes 22 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in 1001 Choses à Construire SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 1001 Choses à Construire SCRL is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 1001 Choses à Construire SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 1001 Choses à Construire SCRL, openstaande posities, locatie van 1001 Choses à Construire SCRL op de kaart.

1001 Choses à Construire SCRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is 1001 Choses à Construire SCRL, company assigned to the tax number BE06877136230. The company 1001 Choses à Construire SCRL is located at the address: Rue de Steppes 22 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in 1001 Choses à Construire SCRL were not found.
The main activity of 1001 Choses à Construire SCRL is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 1001 Choses à Construire SCRL is not available. You also can look at reviews of 1001 Choses à Construire SCRL, open positions, location of 1001 Choses à Construire SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 1001 Choses à Construire SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 1001 Choses à Construire SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 1001 Choses à Construire SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 1001 Choses à Construire SCRL, employees, financial statistics.