A.B.S.E. BVBA

Contactgegevens A.B.S.E. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.S.E. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.S.E. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roteinde 99B 2230 Ramsel (Herselt), België

Telefoon (phone): +32 (55) 361-65-27 +32 (55) 361-65-27

Fax (fax): +32 (51) 623-86-64 +32 (51) 623-86-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.S.E. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.S.E. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.S.E. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.S.E. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.S.E. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.S.E. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.S.E. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.S.E. BVBA
Products information A.B.S.E. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01707519531
Ondernemingsnummer: 6542327880
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in A.B.S.E. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.S.E. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.B.S.E. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.S.E. BVBA
Addition kinds of activities for A.B.S.E. BVBA

144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
729901. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
25220400. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
51229902. Druggists 'sundries, nec | Druggists' sundries, nec
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
79339900. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij A.B.S.E. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.S.E. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.S.E. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.S.E. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van A.B.S.E. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.B.S.E. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.S.E. BVBA. Laat een reactie achter voor A.B.S.E. BVBA. A.B.S.E. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.S.E. BVBA. Leave a respond for A.B.S.E. BVBA. A.B.S.E. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.S.E. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.B.S.E. BVBA
Location of A.B.S.E. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.B.S.E. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.S.E. BVBA A.B.S.E. BVBA: FLROYAL ANTIQUE COLLECTION NV | JEAN WALRAVENS | DE POPPENKAST | Vanwinnendaele C | SARAH MULLER

Other related companies as A.B.S.E. BVBA: FLROYAL ANTIQUE COLLECTION NV | JEAN WALRAVENS | DE POPPENKAST | Vanwinnendaele C | SARAH MULLER

A.B.S.E. BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.S.E. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01707519531. Het bedrijf A.B.S.E. BVBA bevindt zich op het adres: Roteinde 99B 2230 Ramsel (Herselt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 445,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in A.B.S.E. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.S.E. BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.S.E. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.S.E. BVBA, openstaande posities, locatie van A.B.S.E. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.S.E. BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.S.E. BVBA, company assigned to the tax number BE01707519531. The company A.B.S.E. BVBA is located at the address: Roteinde 99B 2230 Ramsel (Herselt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 445,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - House building. Products created in A.B.S.E. BVBA were not found.
The main activity of A.B.S.E. BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.S.E. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.B.S.E. BVBA, open positions, location of A.B.S.E. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.S.E. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.S.E. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.S.E. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.S.E. BVBA, employees, financial statistics.