DE OOIEVAAR

Contactgegevens DE OOIEVAAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE OOIEVAAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE OOIEVAAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PULLAAR 245; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38865971 (+32-38865971) 38865971 (+32-38865971)

Fax (fax): +32 (51) 693-26-74 +32 (51) 693-26-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE OOIEVAAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE OOIEVAAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE OOIEVAAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE OOIEVAAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE OOIEVAAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE OOIEVAAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE OOIEVAAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE OOIEVAAR
Products information DE OOIEVAAR

BTW identificatienummer (tax): BE01147766113
Ondernemingsnummer: 7241607666
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE OOIEVAAR
(Get full report from official database of BE for DE OOIEVAAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE OOIEVAAR
Addition kinds of activities for DE OOIEVAAR

17999903. Awning installatie | Awning installation
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
32629902. China kookgerei | China cookware
34430504. Nucleaire reactoren, militair of industrieel | Nuclear reactors, military or industrial
39520215. Pyrografie materialen | Pyrography materials

Werken bij DE OOIEVAAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE OOIEVAAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE OOIEVAAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE OOIEVAAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van DE OOIEVAAR in sociale netwerken
Look for responds of DE OOIEVAAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE OOIEVAAR. Laat een reactie achter voor DE OOIEVAAR. DE OOIEVAAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE OOIEVAAR. Leave a respond for DE OOIEVAAR. DE OOIEVAAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE OOIEVAAR op de google maps. Adres en contacten DE OOIEVAAR
Location of DE OOIEVAAR on the google maps. Address and contacts of DE OOIEVAAR

Andere gerelateerde bedrijven als come DE OOIEVAAR DE OOIEVAAR: LUCIEN VERSCHUERE | AROLUX | HOF TER LINDEN | MG VAN HEULE | A. BERTINCHAMPS

Other related companies as DE OOIEVAAR: LUCIEN VERSCHUERE | AROLUX | HOF TER LINDEN | MG VAN HEULE | A. BERTINCHAMPS

DE OOIEVAAR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE OOIEVAAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01147766113. Het bedrijf DE OOIEVAAR bevindt zich op het adres: PULLAAR 245; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van DE OOIEVAAR is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE OOIEVAAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE OOIEVAAR, openstaande posities, locatie van DE OOIEVAAR op de kaart.

DE OOIEVAAR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE OOIEVAAR, company assigned to the tax number BE01147766113. The company DE OOIEVAAR is located at the address: PULLAAR 245; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of DE OOIEVAAR is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE OOIEVAAR is not available. You also can look at reviews of DE OOIEVAAR, open positions, location of DE OOIEVAAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE OOIEVAAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE OOIEVAAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE OOIEVAAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE OOIEVAAR, employees, financial statistics.