DE KOPEREN POMP

Contactgegevens DE KOPEREN POMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KOPEREN POMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KOPEREN POMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOIAARD 4; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92250999 (+32-92250999) 92250999 (+32-92250999)

Fax (fax): +32 (19) 996-89-76 +32 (19) 996-89-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KOPEREN POMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KOPEREN POMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KOPEREN POMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KOPEREN POMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KOPEREN POMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KOPEREN POMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KOPEREN POMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KOPEREN POMP
Products information DE KOPEREN POMP

BTW identificatienummer (tax): BE02997589111
Ondernemingsnummer: 5425292968
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KOPEREN POMP
(Get full report from official database of BE for DE KOPEREN POMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KOPEREN POMP
Addition kinds of activities for DE KOPEREN POMP

911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
36459905. TL-lampen, residentieel | Fluorescent lighting fixtures, residential
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij DE KOPEREN POMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KOPEREN POMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KOPEREN POMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KOPEREN POMP. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van DE KOPEREN POMP in sociale netwerken
Look for responds of DE KOPEREN POMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KOPEREN POMP. Laat een reactie achter voor DE KOPEREN POMP. DE KOPEREN POMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KOPEREN POMP. Leave a respond for DE KOPEREN POMP. DE KOPEREN POMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KOPEREN POMP op de google maps. Adres en contacten DE KOPEREN POMP
Location of DE KOPEREN POMP on the google maps. Address and contacts of DE KOPEREN POMP

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KOPEREN POMP DE KOPEREN POMP: Noi | Tilbury's Art Gallery | HERMAN VANDERPLANCKE | ECOLE FOND. COMMUNALE | ACROS bvba

Other related companies as DE KOPEREN POMP: Noi | Tilbury's Art Gallery | HERMAN VANDERPLANCKE | ECOLE FOND. COMMUNALE | ACROS bvba

DE KOPEREN POMP is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KOPEREN POMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02997589111. Het bedrijf DE KOPEREN POMP bevindt zich op het adres: HOOIAARD 4; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van DE KOPEREN POMP is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KOPEREN POMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KOPEREN POMP, openstaande posities, locatie van DE KOPEREN POMP op de kaart.

DE KOPEREN POMP is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KOPEREN POMP, company assigned to the tax number BE02997589111. The company DE KOPEREN POMP is located at the address: HOOIAARD 4; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of DE KOPEREN POMP is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KOPEREN POMP is not available. You also can look at reviews of DE KOPEREN POMP, open positions, location of DE KOPEREN POMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KOPEREN POMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KOPEREN POMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KOPEREN POMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KOPEREN POMP, employees, financial statistics.