CHEZ MAMY

Contactgegevens CHEZ MAMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEZ MAMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEZ MAMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 6; 1470; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67780336 (+32-67780336) 67780336 (+32-67780336)

Fax (fax): +32 (53) 537-99-50 +32 (53) 537-99-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEZ MAMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEZ MAMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEZ MAMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEZ MAMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEZ MAMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEZ MAMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEZ MAMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEZ MAMY
Products information CHEZ MAMY

BTW identificatienummer (tax): BE01166717529
Ondernemingsnummer: 6272888183
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEZ MAMY
(Get full report from official database of BE for CHEZ MAMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEZ MAMY
Addition kinds of activities for CHEZ MAMY

20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
22210304. Franse pannenkoeken | French crepes
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
35420502. Knurling machines | Knurling machines
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
51360100. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs

Werken bij CHEZ MAMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEZ MAMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEZ MAMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEZ MAMY. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van CHEZ MAMY in sociale netwerken
Look for responds of CHEZ MAMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEZ MAMY. Laat een reactie achter voor CHEZ MAMY. CHEZ MAMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEZ MAMY. Leave a respond for CHEZ MAMY. CHEZ MAMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEZ MAMY op de google maps. Adres en contacten CHEZ MAMY
Location of CHEZ MAMY on the google maps. Address and contacts of CHEZ MAMY

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEZ MAMY CHEZ MAMY: ANDRE NOVEMBER | COIFFURE MARIE-ANGE | ?T SCHILDERKEN | FOTO VIDEO BERT | A.B. CONFORT

Other related companies as CHEZ MAMY: ANDRE NOVEMBER | COIFFURE MARIE-ANGE | ?T SCHILDERKEN | FOTO VIDEO BERT | A.B. CONFORT

CHEZ MAMY is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEZ MAMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01166717529. Het bedrijf CHEZ MAMY bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 6; 1470; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van CHEZ MAMY is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEZ MAMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEZ MAMY, openstaande posities, locatie van CHEZ MAMY op de kaart.

CHEZ MAMY is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEZ MAMY, company assigned to the tax number BE01166717529. The company CHEZ MAMY is located at the address: RUE DE LA STATION 6; 1470; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of CHEZ MAMY is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEZ MAMY is not available. You also can look at reviews of CHEZ MAMY, open positions, location of CHEZ MAMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEZ MAMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEZ MAMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEZ MAMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEZ MAMY, employees, financial statistics.