Wijnants Tielemans BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Wijnants Tielemans BVBA
Private companiesTransportation by Air • Wijnants Tielemans BVBA

Contactgegevens Wijnants Tielemans BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wijnants Tielemans BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wijnants Tielemans BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leeuwerfstraat 32 2370 Arendonk, België

Telefoon (phone): +32 (71) 795-80-76 +32 (71) 795-80-76

Fax (fax): +32 (12) 907-29-78 +32 (12) 907-29-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wijnants Tielemans BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wijnants Tielemans BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wijnants Tielemans BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wijnants Tielemans BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wijnants Tielemans BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wijnants Tielemans BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wijnants Tielemans BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wijnants Tielemans BVBA
Products information Wijnants Tielemans BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06857360839
Ondernemingsnummer: 3129425048
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Wijnants Tielemans BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wijnants Tielemans BVBA
(Get full report from official database of BE for Wijnants Tielemans BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wijnants Tielemans BVBA
Addition kinds of activities for Wijnants Tielemans BVBA

278901. Display montage | Display mounting
319901. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
336500. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
363902. Naaimachine | Sewing equipment
452200. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
33560302. Magnesium- en magnesiumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Magnesium and magnesium alloy: rolling, drawing,or extruding

Werken bij Wijnants Tielemans BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wijnants Tielemans BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wijnants Tielemans BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wijnants Tielemans BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van Wijnants Tielemans BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wijnants Tielemans BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wijnants Tielemans BVBA. Laat een reactie achter voor Wijnants Tielemans BVBA. Wijnants Tielemans BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wijnants Tielemans BVBA. Leave a respond for Wijnants Tielemans BVBA. Wijnants Tielemans BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wijnants Tielemans BVBA op de google maps. Adres en contacten Wijnants Tielemans BVBA
Location of Wijnants Tielemans BVBA on the google maps. Address and contacts of Wijnants Tielemans BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wijnants Tielemans BVBA Wijnants Tielemans BVBA: IMAT | MALI | MAN FORCE-CENTRE FUTUR X | D HANIS-VAN OSSELAER | Laverge N

Other related companies as Wijnants Tielemans BVBA: IMAT | MALI | MAN FORCE-CENTRE FUTUR X | D HANIS-VAN OSSELAER | Laverge N

Wijnants Tielemans BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wijnants Tielemans BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857360839. Het bedrijf Wijnants Tielemans BVBA bevindt zich op het adres: Leeuwerfstraat 32 2370 Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Wijnants Tielemans BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wijnants Tielemans BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wijnants Tielemans BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wijnants Tielemans BVBA, openstaande posities, locatie van Wijnants Tielemans BVBA op de kaart.

Wijnants Tielemans BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wijnants Tielemans BVBA, company assigned to the tax number BE06857360839. The company Wijnants Tielemans BVBA is located at the address: Leeuwerfstraat 32 2370 Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - House building. Products created in Wijnants Tielemans BVBA were not found.
The main activity of Wijnants Tielemans BVBA is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wijnants Tielemans BVBA is not available. You also can look at reviews of Wijnants Tielemans BVBA, open positions, location of Wijnants Tielemans BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wijnants Tielemans BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wijnants Tielemans BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wijnants Tielemans BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wijnants Tielemans BVBA, employees, financial statistics.