CAF? L'EBENISTE

Contactgegevens CAF? L'EBENISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? L'EBENISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? L'EBENISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRASNES 1; 7890; ELLEZELLES, België

Telefoon (phone): 68542710 (+32-68542710) 68542710 (+32-68542710)

Fax (fax): +32 (16) 869-83-72 +32 (16) 869-83-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? L'EBENISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? L'EBENISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? L'EBENISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? L'EBENISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? L'EBENISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? L'EBENISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? L'EBENISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? L'EBENISTE
Products information CAF? L'EBENISTE

BTW identificatienummer (tax): BE01388366699
Ondernemingsnummer: 7073516845
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type de Cuisine: Cafés-Restaurants. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? L'EBENISTE
(Get full report from official database of BE for CAF? L'EBENISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? L'EBENISTE
Addition kinds of activities for CAF? L'EBENISTE

395200. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
28790102. Bordeaux mengsel | Bordeaux mixture
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
38260201. borescopen | Borescopes
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service
80110519. Radioloog | Radiologist

Werken bij CAF? L'EBENISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? L'EBENISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? L'EBENISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? L'EBENISTE. Looking for open vacancies in other companies

 • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

 • Tester R&D (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

 • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

 • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

 • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

 • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

 • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: WHITE LIGHT

  Type: Vaste Job

  Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

 • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MONDI POPERINGE

  Type: Vaste Job

  Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

 • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van CAF? L'EBENISTE in sociale netwerken
Look for responds of CAF? L'EBENISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? L'EBENISTE. Laat een reactie achter voor CAF? L'EBENISTE. CAF? L'EBENISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? L'EBENISTE. Leave a respond for CAF? L'EBENISTE. CAF? L'EBENISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? L'EBENISTE op de google maps. Adres en contacten CAF? L'EBENISTE
Location of CAF? L'EBENISTE on the google maps. Address and contacts of CAF? L'EBENISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? L'EBENISTE CAF? L'EBENISTE: VAN DER AUWERA | COIFFURE KARINA | Sintesi ASBL | Option Art | Goldenberg, massimiliano

Other related companies as CAF? L'EBENISTE: VAN DER AUWERA | COIFFURE KARINA | Sintesi ASBL | Option Art | Goldenberg, massimiliano

CAF? L'EBENISTE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? L'EBENISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01388366699. Het bedrijf CAF? L'EBENISTE bevindt zich op het adres: RUE DE FRASNES 1; 7890; ELLEZELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Cafés-Restaurants. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van CAF? L'EBENISTE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? L'EBENISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? L'EBENISTE, openstaande posities, locatie van CAF? L'EBENISTE op de kaart.

CAF? L'EBENISTE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? L'EBENISTE, company assigned to the tax number BE01388366699. The company CAF? L'EBENISTE is located at the address: RUE DE FRASNES 1; 7890; ELLEZELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Cafés-Restaurants. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of CAF? L'EBENISTE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? L'EBENISTE is not available. You also can look at reviews of CAF? L'EBENISTE, open positions, location of CAF? L'EBENISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? L'EBENISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? L'EBENISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? L'EBENISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? L'EBENISTE, employees, financial statistics.