CAF? HYPODROOM

Contactgegevens CAF? HYPODROOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? HYPODROOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? HYPODROOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOERSLAAN 1; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59320617 (+32-59320617) 59320617 (+32-59320617)

Fax (fax): +32 (83) 914-39-38 +32 (83) 914-39-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? HYPODROOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? HYPODROOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? HYPODROOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? HYPODROOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? HYPODROOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? HYPODROOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? HYPODROOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? HYPODROOM
Products information CAF? HYPODROOM

BTW identificatienummer (tax): BE06371215820
Ondernemingsnummer: 2544403076
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? HYPODROOM
(Get full report from official database of BE for CAF? HYPODROOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? HYPODROOM
Addition kinds of activities for CAF? HYPODROOM

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
37519904. Zadels en stoelpalen, motorfiets en fiets | Saddles and seat posts, motorcycle and bicycle
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies

Werken bij CAF? HYPODROOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? HYPODROOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? HYPODROOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? HYPODROOM. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

 • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

 • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

 • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

 • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

  Type: Dienstenchequebaan

  Schoonmaak van particuliere woningen

 • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Jobstudent (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

 • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

 • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Vaste Job

  Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

Zoek naar antwoorden van CAF? HYPODROOM in sociale netwerken
Look for responds of CAF? HYPODROOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? HYPODROOM. Laat een reactie achter voor CAF? HYPODROOM. CAF? HYPODROOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? HYPODROOM. Leave a respond for CAF? HYPODROOM. CAF? HYPODROOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? HYPODROOM op de google maps. Adres en contacten CAF? HYPODROOM
Location of CAF? HYPODROOM on the google maps. Address and contacts of CAF? HYPODROOM

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? HYPODROOM CAF? HYPODROOM: VITREA SUYS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CHANTAL VILAIN | VERENIGDE LIEFHEBBERS | APOTHEEK EUROPARK

Other related companies as CAF? HYPODROOM: VITREA SUYS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CHANTAL VILAIN | VERENIGDE LIEFHEBBERS | APOTHEEK EUROPARK

CAF? HYPODROOM is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? HYPODROOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06371215820. Het bedrijf CAF? HYPODROOM bevindt zich op het adres: KOERSLAAN 1; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van CAF? HYPODROOM is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? HYPODROOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? HYPODROOM, openstaande posities, locatie van CAF? HYPODROOM op de kaart.

CAF? HYPODROOM is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? HYPODROOM, company assigned to the tax number BE06371215820. The company CAF? HYPODROOM is located at the address: KOERSLAAN 1; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of CAF? HYPODROOM is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? HYPODROOM is not available. You also can look at reviews of CAF? HYPODROOM, open positions, location of CAF? HYPODROOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? HYPODROOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? HYPODROOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? HYPODROOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? HYPODROOM, employees, financial statistics.