CAF? DE LINDE

Contactgegevens CAF? DE LINDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? DE LINDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? DE LINDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE-BEEWEGSTRAAT 18; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37750805 (+32-37750805) 37750805 (+32-37750805)

Fax (fax): +32 (12) 449-82-11 +32 (12) 449-82-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? DE LINDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? DE LINDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? DE LINDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? DE LINDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? DE LINDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? DE LINDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? DE LINDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? DE LINDE
Products information CAF? DE LINDE

BTW identificatienummer (tax): BE01563323974
Ondernemingsnummer: 2173889160
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? DE LINDE
(Get full report from official database of BE for CAF? DE LINDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? DE LINDE
Addition kinds of activities for CAF? DE LINDE

0724. Katoen ginning | Cotton ginning
2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire

Werken bij CAF? DE LINDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? DE LINDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? DE LINDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? DE LINDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gepassioneerde schilder, dit voor binnenschilderwerken.

 • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

 • Bekister (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

 • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

 • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TECHNOCON

  Type: Vaste Job

  Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

 • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

 • Technisch operator (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Vaste Job

  Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

Zoek naar antwoorden van CAF? DE LINDE in sociale netwerken
Look for responds of CAF? DE LINDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? DE LINDE. Laat een reactie achter voor CAF? DE LINDE. CAF? DE LINDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? DE LINDE. Leave a respond for CAF? DE LINDE. CAF? DE LINDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? DE LINDE op de google maps. Adres en contacten CAF? DE LINDE
Location of CAF? DE LINDE on the google maps. Address and contacts of CAF? DE LINDE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? DE LINDE CAF? DE LINDE: LIZIANE JACQUES | PETIT BATEAU | VRIJE BASISSCHOOL | B.D.O. | Stamcaf茅

Other related companies as CAF? DE LINDE: LIZIANE JACQUES | PETIT BATEAU | VRIJE BASISSCHOOL | B.D.O. | Stamcaf茅

CAF? DE LINDE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? DE LINDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563323974. Het bedrijf CAF? DE LINDE bevindt zich op het adres: OUDE-BEEWEGSTRAAT 18; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van CAF? DE LINDE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? DE LINDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? DE LINDE, openstaande posities, locatie van CAF? DE LINDE op de kaart.

CAF? DE LINDE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? DE LINDE, company assigned to the tax number BE01563323974. The company CAF? DE LINDE is located at the address: OUDE-BEEWEGSTRAAT 18; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of CAF? DE LINDE is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? DE LINDE is not available. You also can look at reviews of CAF? DE LINDE, open positions, location of CAF? DE LINDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? DE LINDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? DE LINDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? DE LINDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? DE LINDE, employees, financial statistics.