CAF? AUX COMMUNES

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • CAF? AUX COMMUNES
Private companiesTextile Mill Products • CAF? AUX COMMUNES

Contactgegevens CAF? AUX COMMUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? AUX COMMUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? AUX COMMUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 46; 6560; ERQUELINNES, België

Telefoon (phone): 71553666 (+32-71553666) 71553666 (+32-71553666)

Fax (fax): +32 (59) 580-59-63 +32 (59) 580-59-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? AUX COMMUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? AUX COMMUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? AUX COMMUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? AUX COMMUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? AUX COMMUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? AUX COMMUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? AUX COMMUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? AUX COMMUNES
Products information CAF? AUX COMMUNES

BTW identificatienummer (tax): BE09022766113
Ondernemingsnummer: 1616607666
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? AUX COMMUNES
(Get full report from official database of BE for CAF? AUX COMMUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? AUX COMMUNES
Addition kinds of activities for CAF? AUX COMMUNES

249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
781201. Filmproductie | Motion picture production
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
20910337. Tonijnvis: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tuna fish: packaged in cans, jars, etc.
27599911. Laser printen | Laser printing
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
37320102. Woonboten, bouw en reparatie | Houseboats, building and repairing
37649904. Raketmotoren, begeleide raketten | Rocket motors, guided missiles
60999912. Automatisch teller machine (atm) netwerk | Automated teller machine (atm) network

Werken bij CAF? AUX COMMUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? AUX COMMUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? AUX COMMUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? AUX COMMUNES. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

 • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

 • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

 • Bevrachter baantransport (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

 • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

 • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

  Regio: BASSEVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

 • Carrosserier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

 • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

 • Machinist Bandenkraan (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

 • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Bakkerij Andries

  Type: Flexijob

  Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van CAF? AUX COMMUNES in sociale netwerken
Look for responds of CAF? AUX COMMUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? AUX COMMUNES. Laat een reactie achter voor CAF? AUX COMMUNES. CAF? AUX COMMUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? AUX COMMUNES. Leave a respond for CAF? AUX COMMUNES. CAF? AUX COMMUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? AUX COMMUNES op de google maps. Adres en contacten CAF? AUX COMMUNES
Location of CAF? AUX COMMUNES on the google maps. Address and contacts of CAF? AUX COMMUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? AUX COMMUNES CAF? AUX COMMUNES: Trevis O | WIM TUERLINCKX | DAMIEN LE CLERCQ | CABINET CONSEIL R.W.R. | ANN LANSSENS

Other related companies as CAF? AUX COMMUNES: Trevis O | WIM TUERLINCKX | DAMIEN LE CLERCQ | CABINET CONSEIL R.W.R. | ANN LANSSENS

CAF? AUX COMMUNES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? AUX COMMUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09022766113. Het bedrijf CAF? AUX COMMUNES bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 46; 6560; ERQUELINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van CAF? AUX COMMUNES is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? AUX COMMUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? AUX COMMUNES, openstaande posities, locatie van CAF? AUX COMMUNES op de kaart.

CAF? AUX COMMUNES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? AUX COMMUNES, company assigned to the tax number BE09022766113. The company CAF? AUX COMMUNES is located at the address: RUE ALBERT IER 46; 6560; ERQUELINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of CAF? AUX COMMUNES is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? AUX COMMUNES is not available. You also can look at reviews of CAF? AUX COMMUNES, open positions, location of CAF? AUX COMMUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? AUX COMMUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? AUX COMMUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? AUX COMMUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? AUX COMMUNES, employees, financial statistics.