BRASSERIE DE KEMPHAAN

Contactgegevens BRASSERIE DE KEMPHAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE DE KEMPHAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE DE KEMPHAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WECHELSEBAAN 194; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14881223 (+32-14881223) 14881223 (+32-14881223)

Fax (fax): +32 (51) 241-51-10 +32 (51) 241-51-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE DE KEMPHAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE DE KEMPHAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE DE KEMPHAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE DE KEMPHAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE DE KEMPHAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE DE KEMPHAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE DE KEMPHAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE DE KEMPHAAN
Products information BRASSERIE DE KEMPHAAN

BTW identificatienummer (tax): BE07739562988
Ondernemingsnummer: 2513092041
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Internationale. Types de Repas: Lunch,Plats Végétaliens,D?ner. Aménagements & Services: Air Conditionné,Terrasse,Parking,Accès pour Les Moins Valides,Assortiment de Cigares de Marque,Zones Non Fumeurs,Jardin,Feu Ouvert. Cadre & Atmosphère: Romantique,Ferme,Brasserie,Affaire. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^vispannetje-in-kreeftensaus,argentijnse-ribeye,gamba?s-a-la-plancha .

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE DE KEMPHAAN
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE DE KEMPHAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE DE KEMPHAAN
Addition kinds of activities for BRASSERIE DE KEMPHAAN

829905. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools
20330000. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
32310502. Wetenschappelijk en technisch glaswerk: van aangekochte glas | Scientific and technical glassware: from purchased glass
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
80699903. Geriatrische ziekenhuis | Geriatric hospital

Werken bij BRASSERIE DE KEMPHAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE DE KEMPHAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE DE KEMPHAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE DE KEMPHAAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

 • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

 • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

 • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

 • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

  Regio: WALEM

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STERKERAVEN

  Type: Vaste Job

  Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

 • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

  Regio: BLANDAIN

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

 • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE DE KEMPHAAN in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE DE KEMPHAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE DE KEMPHAAN. Laat een reactie achter voor BRASSERIE DE KEMPHAAN. BRASSERIE DE KEMPHAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE DE KEMPHAAN. Leave a respond for BRASSERIE DE KEMPHAAN. BRASSERIE DE KEMPHAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE DE KEMPHAAN op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE DE KEMPHAAN
Location of BRASSERIE DE KEMPHAAN on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE DE KEMPHAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE DE KEMPHAAN BRASSERIE DE KEMPHAAN: GEERT GURDEBEKE | HUIS CATHARINA | Bergmans F | Foca Studio | Abes Heating S.A.

Other related companies as BRASSERIE DE KEMPHAAN: GEERT GURDEBEKE | HUIS CATHARINA | Bergmans F | Foca Studio | Abes Heating S.A.

BRASSERIE DE KEMPHAAN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE DE KEMPHAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739562988. Het bedrijf BRASSERIE DE KEMPHAAN bevindt zich op het adres: WECHELSEBAAN 194; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Internationale. Types de Repas: Lunch,Plats Végétaliens,D?ner. Aménagements & Services: Air Conditionné,Terrasse,Parking,Accès pour Les Moins Valides,Assortiment de Cigares de Marque,Zones Non Fumeurs,Jardin,Feu Ouvert. Cadre & Atmosphère: Romantique,Ferme,Brasserie,Affaire. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^vispannetje-in-kreeftensaus,argentijnse-ribeye,gamba?s-a-la-plancha ..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE DE KEMPHAAN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE DE KEMPHAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE DE KEMPHAAN, openstaande posities, locatie van BRASSERIE DE KEMPHAAN op de kaart.

BRASSERIE DE KEMPHAAN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE DE KEMPHAAN, company assigned to the tax number BE07739562988. The company BRASSERIE DE KEMPHAAN is located at the address: WECHELSEBAAN 194; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Internationale. Types de Repas: Lunch,Plats Végétaliens,D?ner. Aménagements & Services: Air Conditionné,Terrasse,Parking,Accès pour Les Moins Valides,Assortiment de Cigares de Marque,Zones Non Fumeurs,Jardin,Feu Ouvert. Cadre & Atmosphère: Romantique,Ferme,Brasserie,Affaire. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^vispannetje-in-kreeftensaus,argentijnse-ribeye,gamba?s-a-la-plancha ..
The main activity of BRASSERIE DE KEMPHAAN is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE DE KEMPHAAN is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE DE KEMPHAAN, open positions, location of BRASSERIE DE KEMPHAAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE DE KEMPHAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE DE KEMPHAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE DE KEMPHAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE DE KEMPHAAN, employees, financial statistics.