MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL
Private companiesLeather and Leather Products • MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL

Contactgegevens MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Saint-Christophe 5-7; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 222 35 67 (+32-04 222 35 67) 04 222 35 67 (+32-04 222 35 67)

Fax (fax): 04 221 36 94 (+32-04 221 36 94) 04 221 36 94 (+32-04 221 36 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL
Products information MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04355773925
Ondernemingsnummer: 5000396728
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL
(Get full report from official database of BE for MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL
Addition kinds of activities for MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL

01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
24290100. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes
73590300. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
86410400. Sociale verenigingen | Social associations

Werken bij MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

 • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

 • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CRESCENDO

  Type: Vaste Job

  Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

 • Magazijnier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

  Type: Vaste Job

  Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

 • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

 • Materiaalmeester (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

 • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

  Type: Leercontract

  FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

Zoek naar antwoorden van MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL. Laat een reactie achter voor MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL. MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL. Leave a respond for MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL. MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL op de google maps. Adres en contacten MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL
Location of MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL on the google maps. Address and contacts of MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL: FLMICROFIBRES EUROPE NV | BONNE SHOE | ELARO | Gohy Jack SA | Therese

Other related companies as MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL: FLMICROFIBRES EUROPE NV | BONNE SHOE | ELARO | Gohy Jack SA | Therese

MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04355773925. Het bedrijf MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL bevindt zich op het adres: Place Saint-Christophe 5-7; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 184,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, openstaande posities, locatie van MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL op de kaart.

MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, company assigned to the tax number BE04355773925. The company MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL is located at the address: Place Saint-Christophe 5-7; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 184,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rest homes. Products created in MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL were not found.
The main activity of MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL is not available. You also can look at reviews of MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, open positions, location of MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON REPOS ST CHRISTOPHE SPRL, employees, financial statistics.