CAFE SPORTLOKAAL

Contactgegevens CAFE SPORTLOKAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAFE SPORTLOKAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAFE SPORTLOKAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDINGSESTEENWEG 74; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 25324036 (+32-25324036) 25324036 (+32-25324036)

Fax (fax): +32 (61) 835-45-65 +32 (61) 835-45-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAFE SPORTLOKAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAFE SPORTLOKAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAFE SPORTLOKAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAFE SPORTLOKAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAFE SPORTLOKAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAFE SPORTLOKAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAFE SPORTLOKAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAFE SPORTLOKAAL
Products information CAFE SPORTLOKAAL

BTW identificatienummer (tax): BE08081787109
Ondernemingsnummer: 6280853271
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Cuisine: Cafés-Restaurants.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAFE SPORTLOKAAL
(Get full report from official database of BE for CAFE SPORTLOKAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAFE SPORTLOKAAL
Addition kinds of activities for CAFE SPORTLOKAAL

22210407. Polyethyleen breedgeweven stoffen | Polyethylene broadwoven fabrics
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves
51491101. Meel | Flour
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij CAFE SPORTLOKAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAFE SPORTLOKAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAFE SPORTLOKAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAFE SPORTLOKAAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Vertaler (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

 • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

 • HR SUPPORT (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

 • Werfleider (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

 • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

 • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

 • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

 • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

 • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Realdolmen

  Type: Vaste Job

  Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

 • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

 • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: K-FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van CAFE SPORTLOKAAL in sociale netwerken
Look for responds of CAFE SPORTLOKAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAFE SPORTLOKAAL. Laat een reactie achter voor CAFE SPORTLOKAAL. CAFE SPORTLOKAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAFE SPORTLOKAAL. Leave a respond for CAFE SPORTLOKAAL. CAFE SPORTLOKAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAFE SPORTLOKAAL op de google maps. Adres en contacten CAFE SPORTLOKAAL
Location of CAFE SPORTLOKAAL on the google maps. Address and contacts of CAFE SPORTLOKAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CAFE SPORTLOKAAL CAFE SPORTLOKAAL: FLSUMMA BVBA | TUINCENTRUM CAMELLIA | HUIS PROFIL | JACOBS | HOSTELS OF EUROPE BVBA

Other related companies as CAFE SPORTLOKAAL: FLSUMMA BVBA | TUINCENTRUM CAMELLIA | HUIS PROFIL | JACOBS | HOSTELS OF EUROPE BVBA

CAFE SPORTLOKAAL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAFE SPORTLOKAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08081787109. Het bedrijf CAFE SPORTLOKAAL bevindt zich op het adres: EDINGSESTEENWEG 74; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Cafés-Restaurants..
De hoofdactiviteit van CAFE SPORTLOKAAL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAFE SPORTLOKAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAFE SPORTLOKAAL, openstaande posities, locatie van CAFE SPORTLOKAAL op de kaart.

CAFE SPORTLOKAAL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAFE SPORTLOKAAL, company assigned to the tax number BE08081787109. The company CAFE SPORTLOKAAL is located at the address: EDINGSESTEENWEG 74; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Cafés-Restaurants..
The main activity of CAFE SPORTLOKAAL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAFE SPORTLOKAAL is not available. You also can look at reviews of CAFE SPORTLOKAAL, open positions, location of CAFE SPORTLOKAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAFE SPORTLOKAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAFE SPORTLOKAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAFE SPORTLOKAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAFE SPORTLOKAAL, employees, financial statistics.