CAFE HET JAGERSHOF

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CAFE HET JAGERSHOF
Private companiesDepository Institutions • CAFE HET JAGERSHOF

Contactgegevens CAFE HET JAGERSHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAFE HET JAGERSHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAFE HET JAGERSHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAZELSTRAAT 4; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51722319 (+32-51722319) 51722319 (+32-51722319)

Fax (fax): +32 (19) 381-69-46 +32 (19) 381-69-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAFE HET JAGERSHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAFE HET JAGERSHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAFE HET JAGERSHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAFE HET JAGERSHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAFE HET JAGERSHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAFE HET JAGERSHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAFE HET JAGERSHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAFE HET JAGERSHOF
Products information CAFE HET JAGERSHOF

BTW identificatienummer (tax): BE01538330078
Ondernemingsnummer: 8016693115
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 840,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type de Cuisine: Bars & Brasseries,Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAFE HET JAGERSHOF
(Get full report from official database of BE for CAFE HET JAGERSHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAFE HET JAGERSHOF
Addition kinds of activities for CAFE HET JAGERSHOF

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
478902. Passagiers trein diensten | Passenger train services
28420207. Metalen Pools | Metal polish
30690207. Traptreden, rubber | Stair treads, rubber
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters
72120102. Retail agent, was- en droogreiniging | Retail agent, laundry and drycleaning
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement

Werken bij CAFE HET JAGERSHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAFE HET JAGERSHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAFE HET JAGERSHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAFE HET JAGERSHOF. Looking for open vacancies in other companies

 • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

 • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

 • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

 • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

 • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Actemium

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

 • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

 • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

 • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

Zoek naar antwoorden van CAFE HET JAGERSHOF in sociale netwerken
Look for responds of CAFE HET JAGERSHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAFE HET JAGERSHOF. Laat een reactie achter voor CAFE HET JAGERSHOF. CAFE HET JAGERSHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAFE HET JAGERSHOF. Leave a respond for CAFE HET JAGERSHOF. CAFE HET JAGERSHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAFE HET JAGERSHOF op de google maps. Adres en contacten CAFE HET JAGERSHOF
Location of CAFE HET JAGERSHOF on the google maps. Address and contacts of CAFE HET JAGERSHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come CAFE HET JAGERSHOF CAFE HET JAGERSHOF: ARGENTA SPAARBANK | Van Lindt C | ROGER VAN GAEVER | ALENUS & PARTNERS | M. VAN DEN BREMD

Other related companies as CAFE HET JAGERSHOF: ARGENTA SPAARBANK | Van Lindt C | ROGER VAN GAEVER | ALENUS & PARTNERS | M. VAN DEN BREMD

CAFE HET JAGERSHOF is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAFE HET JAGERSHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01538330078. Het bedrijf CAFE HET JAGERSHOF bevindt zich op het adres: HAZELSTRAAT 4; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 840,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries,Belge..
De hoofdactiviteit van CAFE HET JAGERSHOF is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAFE HET JAGERSHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAFE HET JAGERSHOF, openstaande posities, locatie van CAFE HET JAGERSHOF op de kaart.

CAFE HET JAGERSHOF is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAFE HET JAGERSHOF, company assigned to the tax number BE01538330078. The company CAFE HET JAGERSHOF is located at the address: HAZELSTRAAT 4; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 840,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries,Belge..
The main activity of CAFE HET JAGERSHOF is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAFE HET JAGERSHOF is not available. You also can look at reviews of CAFE HET JAGERSHOF, open positions, location of CAFE HET JAGERSHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAFE HET JAGERSHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAFE HET JAGERSHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAFE HET JAGERSHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAFE HET JAGERSHOF, employees, financial statistics.