BUFFALO GRILL

Contactgegevens BUFFALO GRILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUFFALO GRILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUFFALO GRILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TONGRES 200; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42262442 (+32-42262442) 42262442 (+32-42262442)

Fax (fax): +32 (9) 491-49-46 +32 (9) 491-49-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUFFALO GRILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUFFALO GRILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUFFALO GRILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUFFALO GRILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUFFALO GRILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUFFALO GRILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUFFALO GRILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUFFALO GRILL
Products information BUFFALO GRILL

BTW identificatienummer (tax): BE06923004150
Ondernemingsnummer: 7860961914
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Raclette & Fondue,Grillades & Barbecue.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUFFALO GRILL
(Get full report from official database of BE for BUFFALO GRILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUFFALO GRILL
Addition kinds of activities for BUFFALO GRILL

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
32979902. Castable refractories, nonclay | Castable refractories, nonclay
73190300. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services

Werken bij BUFFALO GRILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUFFALO GRILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUFFALO GRILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUFFALO GRILL. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

 • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

 • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

 • HR Business Partner (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Studentenjob

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

 • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

 • Marketing Coördinator (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

  Type: Werfreserve

  U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van BUFFALO GRILL in sociale netwerken
Look for responds of BUFFALO GRILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUFFALO GRILL. Laat een reactie achter voor BUFFALO GRILL. BUFFALO GRILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUFFALO GRILL. Leave a respond for BUFFALO GRILL. BUFFALO GRILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUFFALO GRILL op de google maps. Adres en contacten BUFFALO GRILL
Location of BUFFALO GRILL on the google maps. Address and contacts of BUFFALO GRILL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUFFALO GRILL BUFFALO GRILL: De Maerteleere L | Stassens-Creeten J | DE SNIPPE | Dullaert P | Witte Paard (In 'T)

Other related companies as BUFFALO GRILL: De Maerteleere L | Stassens-Creeten J | DE SNIPPE | Dullaert P | Witte Paard (In 'T)

BUFFALO GRILL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUFFALO GRILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06923004150. Het bedrijf BUFFALO GRILL bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TONGRES 200; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Raclette & Fondue,Grillades & Barbecue..
De hoofdactiviteit van BUFFALO GRILL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUFFALO GRILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUFFALO GRILL, openstaande posities, locatie van BUFFALO GRILL op de kaart.

BUFFALO GRILL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUFFALO GRILL, company assigned to the tax number BE06923004150. The company BUFFALO GRILL is located at the address: CHAUSS?E DE TONGRES 200; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Raclette & Fondue,Grillades & Barbecue..
The main activity of BUFFALO GRILL is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUFFALO GRILL is not available. You also can look at reviews of BUFFALO GRILL, open positions, location of BUFFALO GRILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUFFALO GRILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUFFALO GRILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUFFALO GRILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUFFALO GRILL, employees, financial statistics.