St-Bernardus VZW

Contactgegevens St-Bernardus VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Bernardus VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Bernardus VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Egenhovenstraat 22; 3060; Bertem, België

Telefoon (phone): 016 49 08 11 (+32-016 49 08 11) 016 49 08 11 (+32-016 49 08 11)

Fax (fax): 016 49 00 27 (+32-016 49 00 27) 016 49 00 27 (+32-016 49 00 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Bernardus VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Bernardus VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Bernardus VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Bernardus VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Bernardus VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Bernardus VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Bernardus VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Bernardus VZW
Products information St-Bernardus VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09513854980
Ondernemingsnummer: 3122833251
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Service residences

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Bernardus VZW
(Get full report from official database of BE for St-Bernardus VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Bernardus VZW
Addition kinds of activities for St-Bernardus VZW

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
206499. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
36790111. Transducers, elektrisch | Transducers, electrical

Werken bij St-Bernardus VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Bernardus VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Bernardus VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Bernardus VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

 • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

 • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

 • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

  Regio: NETHEN

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

 • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

 • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

Zoek naar antwoorden van St-Bernardus VZW in sociale netwerken
Look for responds of St-Bernardus VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Bernardus VZW. Laat een reactie achter voor St-Bernardus VZW. St-Bernardus VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Bernardus VZW. Leave a respond for St-Bernardus VZW. St-Bernardus VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Bernardus VZW op de google maps. Adres en contacten St-Bernardus VZW
Location of St-Bernardus VZW on the google maps. Address and contacts of St-Bernardus VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Bernardus VZW St-Bernardus VZW: Emmanuel ASBL | CONCORDIA LOGEMENT | D. AERTS | KARABIJNCLUB DE MOEDIGE SCHUTTERS WECHELDERZANDE | Sint-Lucas

Other related companies as St-Bernardus VZW: Emmanuel ASBL | CONCORDIA LOGEMENT | D. AERTS | KARABIJNCLUB DE MOEDIGE SCHUTTERS WECHELDERZANDE | Sint-Lucas

St-Bernardus VZW is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Bernardus VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09513854980. Het bedrijf St-Bernardus VZW bevindt zich op het adres: Egenhovenstraat 22; 3060; Bertem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rest homes. Lijst met producten zijn Service residences.
De hoofdactiviteit van St-Bernardus VZW is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Bernardus VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Bernardus VZW, openstaande posities, locatie van St-Bernardus VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

St-Bernardus VZW is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is St-Bernardus VZW, company assigned to the tax number BE09513854980. The company St-Bernardus VZW is located at the address: Egenhovenstraat 22; 3060; Bertem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rest homes. List of products are Service residences.
The main activity of St-Bernardus VZW is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Bernardus VZW is not available. You also can look at reviews of St-Bernardus VZW, open positions, location of St-Bernardus VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Bernardus VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Bernardus VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Bernardus VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Bernardus VZW, employees, financial statistics.