HUYBRECHTS REIZEN

Contactgegevens HUYBRECHTS REIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUYBRECHTS REIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUYBRECHTS REIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUMORTIERLAAN 9; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50608770 (+32-50608770) 50608770 (+32-50608770)

Fax (fax): +32 (14) 209-58-61 +32 (14) 209-58-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUYBRECHTS REIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUYBRECHTS REIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUYBRECHTS REIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUYBRECHTS REIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUYBRECHTS REIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUYBRECHTS REIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUYBRECHTS REIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUYBRECHTS REIZEN
Products information HUYBRECHTS REIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE07753021240
Ondernemingsnummer: 3520812988
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HUYBRECHTS REIZEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUYBRECHTS REIZEN
(Get full report from official database of BE for HUYBRECHTS REIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUYBRECHTS REIZEN
Addition kinds of activities for HUYBRECHTS REIZEN

354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
367402. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
30890302. Composiet steen, kunststof | Composition stone, plastics
34460107. Railings, bannisters, wachten, enz.: Gemaakt van metalen pijp | Railings, bannisters, guards, etc: made from metal pipe
58120801. Barbecue restaurant | Barbecue restaurant
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation

Werken bij HUYBRECHTS REIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUYBRECHTS REIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUYBRECHTS REIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUYBRECHTS REIZEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

 • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

 • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Culinaire slagerij OX

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van HUYBRECHTS REIZEN in sociale netwerken
Look for responds of HUYBRECHTS REIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUYBRECHTS REIZEN. Laat een reactie achter voor HUYBRECHTS REIZEN. HUYBRECHTS REIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUYBRECHTS REIZEN. Leave a respond for HUYBRECHTS REIZEN. HUYBRECHTS REIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUYBRECHTS REIZEN op de google maps. Adres en contacten HUYBRECHTS REIZEN
Location of HUYBRECHTS REIZEN on the google maps. Address and contacts of HUYBRECHTS REIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUYBRECHTS REIZEN HUYBRECHTS REIZEN: TAVERNE DOELHOF | RALUX | RUDDY DUCK | SARAH SWIJSEN | DAMIER

Other related companies as HUYBRECHTS REIZEN: TAVERNE DOELHOF | RALUX | RUDDY DUCK | SARAH SWIJSEN | DAMIER

HUYBRECHTS REIZEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUYBRECHTS REIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07753021240. Het bedrijf HUYBRECHTS REIZEN bevindt zich op het adres: DUMORTIERLAAN 9; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in HUYBRECHTS REIZEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUYBRECHTS REIZEN is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUYBRECHTS REIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUYBRECHTS REIZEN, openstaande posities, locatie van HUYBRECHTS REIZEN op de kaart.

HUYBRECHTS REIZEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUYBRECHTS REIZEN, company assigned to the tax number BE07753021240. The company HUYBRECHTS REIZEN is located at the address: DUMORTIERLAAN 9; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus. Products created in HUYBRECHTS REIZEN were not found.
The main activity of HUYBRECHTS REIZEN is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUYBRECHTS REIZEN is not available. You also can look at reviews of HUYBRECHTS REIZEN, open positions, location of HUYBRECHTS REIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUYBRECHTS REIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUYBRECHTS REIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUYBRECHTS REIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUYBRECHTS REIZEN, employees, financial statistics.