Seniorie du Parc sa

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Seniorie du Parc sa

Contactgegevens Seniorie du Parc sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie du Parc sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie du Parc sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Parc 11A; 4540; Amay (Jehay-Bodegnée), België

Telefoon (phone): 085 31 57 86; 085 31 69 78 (+32-085 31 57 86; 085 31 69 78) 085 31 57 86; 085 31 69 78 (+32-085 31 57 86; 085 31 69 78)

Fax (fax): 085 31 65 95 (+32-085 31 65 95) 085 31 65 95 (+32-085 31 65 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie du Parc sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie du Parc sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie du Parc sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie du Parc sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie du Parc sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie du Parc sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie du Parc sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie du Parc sa
Products information Seniorie du Parc sa

BTW identificatienummer (tax): BE05012481689
Ondernemingsnummer: 5866943359
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Seniorie du Parc sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie du Parc sa
(Get full report from official database of BE for Seniorie du Parc sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie du Parc sa
Addition kinds of activities for Seniorie du Parc sa

295299. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
861100. Bedrijfsverenigingen | Business associations
01810301. Bollen, groeiende van | Bulbs, growing of
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
28510301. Stopverf | Putty
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products

Werken bij Seniorie du Parc sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie du Parc sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie du Parc sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie du Parc sa. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

 • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

 • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

 • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

 • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

 • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

 • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: SPORTARIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & L PEOPLE

  Type: Werfreserve

  Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van Seniorie du Parc sa in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie du Parc sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie du Parc sa. Laat een reactie achter voor Seniorie du Parc sa. Seniorie du Parc sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie du Parc sa. Leave a respond for Seniorie du Parc sa. Seniorie du Parc sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie du Parc sa op de google maps. Adres en contacten Seniorie du Parc sa
Location of Seniorie du Parc sa on the google maps. Address and contacts of Seniorie du Parc sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie du Parc sa Seniorie du Parc sa: FLETABLISSEMENT SINT-MARIE NV | Gaillez J-C | MAZOUT EXPRES | MARC VAN BAELEN | G. KOEKELKOREN

Other related companies as Seniorie du Parc sa: FLETABLISSEMENT SINT-MARIE NV | Gaillez J-C | MAZOUT EXPRES | MARC VAN BAELEN | G. KOEKELKOREN

Seniorie du Parc sa is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie du Parc sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05012481689. Het bedrijf Seniorie du Parc sa bevindt zich op het adres: Rue du Parc 11A; 4540; Amay (Jehay-Bodegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 633,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie du Parc sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie du Parc sa is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie du Parc sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie du Parc sa, openstaande posities, locatie van Seniorie du Parc sa op de kaart.

Seniorie du Parc sa is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie du Parc sa, company assigned to the tax number BE05012481689. The company Seniorie du Parc sa is located at the address: Rue du Parc 11A; 4540; Amay (Jehay-Bodegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 633,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie du Parc sa were not found.
The main activity of Seniorie du Parc sa is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie du Parc sa is not available. You also can look at reviews of Seniorie du Parc sa, open positions, location of Seniorie du Parc sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie du Parc sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie du Parc sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie du Parc sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie du Parc sa, employees, financial statistics.