SENIORIE DE TINLOT (LA) sa

Contactgegevens SENIORIE DE TINLOT (LA) sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SENIORIE DE TINLOT (LA) sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

SENIORIE DE TINLOT (LA) sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Centre 36; 4557; Tinlot (Soheit-Tinlot), België

Telefoon (phone): 085 51 28 29 (+32-085 51 28 29) 085 51 28 29 (+32-085 51 28 29)

Fax (fax): +32 (71) 938-14-15 +32 (71) 938-14-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SENIORIE DE TINLOT (LA) sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SENIORIE DE TINLOT (LA) sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SENIORIE DE TINLOT (LA) sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SENIORIE DE TINLOT (LA) sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SENIORIE DE TINLOT (LA) sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SENIORIE DE TINLOT (LA) sa
Products information SENIORIE DE TINLOT (LA) sa

BTW identificatienummer (tax): BE03052246093
Ondernemingsnummer: 5109710693
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SENIORIE DE TINLOT (LA) sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SENIORIE DE TINLOT (LA) sa
(Get full report from official database of BE for SENIORIE DE TINLOT (LA) sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor SENIORIE DE TINLOT (LA) sa
Addition kinds of activities for SENIORIE DE TINLOT (LA) sa

799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
02599901. Duck boerderij | Duck farm
24210400. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
27969902. Electrotype platen | Electrotype plates
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive

Werken bij SENIORIE DE TINLOT (LA) sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SENIORIE DE TINLOT (LA) sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SENIORIE DE TINLOT (LA) sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SENIORIE DE TINLOT (LA) sa. Looking for open vacancies in other companies

 • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

 • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

 • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

 • Poetshulp (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

 • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Psychiater GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

 • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POLET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

 • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

  Type: Flexijob

  Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van SENIORIE DE TINLOT (LA) sa in sociale netwerken
Look for responds of SENIORIE DE TINLOT (LA) sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor SENIORIE DE TINLOT (LA) sa. Laat een reactie achter voor SENIORIE DE TINLOT (LA) sa. SENIORIE DE TINLOT (LA) sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SENIORIE DE TINLOT (LA) sa. Leave a respond for SENIORIE DE TINLOT (LA) sa. SENIORIE DE TINLOT (LA) sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SENIORIE DE TINLOT (LA) sa op de google maps. Adres en contacten SENIORIE DE TINLOT (LA) sa
Location of SENIORIE DE TINLOT (LA) sa on the google maps. Address and contacts of SENIORIE DE TINLOT (LA) sa

Andere gerelateerde bedrijven als come SENIORIE DE TINLOT (LA) sa SENIORIE DE TINLOT (LA) sa: SALE PEPE ROSMARINO | Marechal Henri | KARGO-L GORIS | EDWARD THYS | Marchand J-P

Other related companies as SENIORIE DE TINLOT (LA) sa: SALE PEPE ROSMARINO | Marechal Henri | KARGO-L GORIS | EDWARD THYS | Marchand J-P

SENIORIE DE TINLOT (LA) sa is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03052246093. Het bedrijf SENIORIE DE TINLOT (LA) sa bevindt zich op het adres: Rue du Centre 36; 4557; Tinlot (Soheit-Tinlot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in SENIORIE DE TINLOT (LA) sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SENIORIE DE TINLOT (LA) sa is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SENIORIE DE TINLOT (LA) sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, openstaande posities, locatie van SENIORIE DE TINLOT (LA) sa op de kaart.

SENIORIE DE TINLOT (LA) sa is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, company assigned to the tax number BE03052246093. The company SENIORIE DE TINLOT (LA) sa is located at the address: Rue du Centre 36; 4557; Tinlot (Soheit-Tinlot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in SENIORIE DE TINLOT (LA) sa were not found.
The main activity of SENIORIE DE TINLOT (LA) sa is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SENIORIE DE TINLOT (LA) sa is not available. You also can look at reviews of SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, open positions, location of SENIORIE DE TINLOT (LA) sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SENIORIE DE TINLOT (LA) sa, employees, financial statistics.