Seniorie de Ste-Ode

Contactgegevens Seniorie de Ste-Ode: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie de Ste-Ode: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie de Ste-Ode

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Le Celly 5; 6680; Sainte-Ode (Amberloup), België

Telefoon (phone): 084 22 58 99 (+32-084 22 58 99) 084 22 58 99 (+32-084 22 58 99)

Fax (fax): +32 (4) 576-13-49 +32 (4) 576-13-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie de Ste-Ode: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie de Ste-Ode"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie de Ste-Ode"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie de Ste-Ode, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie de Ste-Ode. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie de Ste-Ode, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie de Ste-Ode. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie de Ste-Ode
Products information Seniorie de Ste-Ode

BTW identificatienummer (tax): BE02567474365
Ondernemingsnummer: 6280578613
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Seniorie de Ste-Ode zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie de Ste-Ode
(Get full report from official database of BE for Seniorie de Ste-Ode)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie de Ste-Ode
Addition kinds of activities for Seniorie de Ste-Ode

249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
34230202. Soldeerbouten of coppers | Soldering irons or coppers
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
39319901. Harmonica's | Harmonicas
73749904. Keypunch service | Keypunch service
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij Seniorie de Ste-Ode: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie de Ste-Ode: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie de Ste-Ode. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie de Ste-Ode. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

 • Calculator M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

 • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

 • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

 • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

 • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

 • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Agilitas

  Type: Vaste Job

  Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

 • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

 • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

 • Make-up Promoters (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van Seniorie de Ste-Ode in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie de Ste-Ode in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie de Ste-Ode. Laat een reactie achter voor Seniorie de Ste-Ode. Seniorie de Ste-Ode bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie de Ste-Ode. Leave a respond for Seniorie de Ste-Ode. Seniorie de Ste-Ode on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie de Ste-Ode op de google maps. Adres en contacten Seniorie de Ste-Ode
Location of Seniorie de Ste-Ode on the google maps. Address and contacts of Seniorie de Ste-Ode

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie de Ste-Ode Seniorie de Ste-Ode: G. H. M. | DECRAEN ANDR? | Beyl P | JOZEF PEETERS | Van Acker P

Other related companies as Seniorie de Ste-Ode: G. H. M. | DECRAEN ANDR? | Beyl P | JOZEF PEETERS | Van Acker P

Seniorie de Ste-Ode is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie de Ste-Ode, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02567474365. Het bedrijf Seniorie de Ste-Ode bevindt zich op het adres: Le Celly 5; 6680; Sainte-Ode (Amberloup). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 576,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie de Ste-Ode zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie de Ste-Ode is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie de Ste-Ode is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie de Ste-Ode, openstaande posities, locatie van Seniorie de Ste-Ode op de kaart.

Seniorie de Ste-Ode is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie de Ste-Ode, company assigned to the tax number BE02567474365. The company Seniorie de Ste-Ode is located at the address: Le Celly 5; 6680; Sainte-Ode (Amberloup). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 576,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie de Ste-Ode were not found.
The main activity of Seniorie de Ste-Ode is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie de Ste-Ode is not available. You also can look at reviews of Seniorie de Ste-Ode, open positions, location of Seniorie de Ste-Ode on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie de Ste-Ode, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie de Ste-Ode, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie de Ste-Ode, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie de Ste-Ode, employees, financial statistics.