Seniorie de l'Europe

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Seniorie de l'Europe
Private companiesFood and Kindred Products • Seniorie de l'Europe

Contactgegevens Seniorie de l'Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie de l'Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie de l'Europe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Léopold 110; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 21 55 34; 0475 42 76 48 (+32-069 21 55 34; 0475 42 76 48) 069 21 55 34; 0475 42 76 48 (+32-069 21 55 34; 0475 42 76 48)

Fax (fax): 0475 42 76 48; 069 21 29 17 (+32-0475 42 76 48; 069 21 29 17) 0475 42 76 48; 069 21 29 17 (+32-0475 42 76 48; 069 21 29 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie de l'Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie de l'Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie de l'Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie de l'Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie de l'Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie de l'Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie de l'Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie de l'Europe
Products information Seniorie de l'Europe

BTW identificatienummer (tax): BE09484466552
Ondernemingsnummer: 5146789550
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Seniorie de l'Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie de l'Europe
(Get full report from official database of BE for Seniorie de l'Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie de l'Europe
Addition kinds of activities for Seniorie de l'Europe

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
14110102. Dolomiet, dimensie-steengroeven | Dolomite, dimension-quarrying
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
50850202. Verpakking, industrieel | Packing, industrial
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract

Werken bij Seniorie de l'Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie de l'Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie de l'Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie de l'Europe. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: DC LIMO

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Seksuoloog (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

  Regio: OREYE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

 • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van Seniorie de l'Europe in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie de l'Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie de l'Europe. Laat een reactie achter voor Seniorie de l'Europe. Seniorie de l'Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie de l'Europe. Leave a respond for Seniorie de l'Europe. Seniorie de l'Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie de l'Europe op de google maps. Adres en contacten Seniorie de l'Europe
Location of Seniorie de l'Europe on the google maps. Address and contacts of Seniorie de l'Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie de l'Europe Seniorie de l'Europe: FA. BECUE | GRIJP | VAN LOOVEREN E. | VANREPPELEN-BOGAERTS V | RESTAURANT C?T? JARDIN

Other related companies as Seniorie de l'Europe: FA. BECUE | GRIJP | VAN LOOVEREN E. | VANREPPELEN-BOGAERTS V | RESTAURANT C?T? JARDIN

Seniorie de l'Europe is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie de l'Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09484466552. Het bedrijf Seniorie de l'Europe bevindt zich op het adres: Boulevard Léopold 110; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie de l'Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie de l'Europe is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie de l'Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie de l'Europe, openstaande posities, locatie van Seniorie de l'Europe op de kaart.

Seniorie de l'Europe is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie de l'Europe, company assigned to the tax number BE09484466552. The company Seniorie de l'Europe is located at the address: Boulevard Léopold 110; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie de l'Europe were not found.
The main activity of Seniorie de l'Europe is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie de l'Europe is not available. You also can look at reviews of Seniorie de l'Europe, open positions, location of Seniorie de l'Europe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie de l'Europe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie de l'Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie de l'Europe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie de l'Europe, employees, financial statistics.