Het Hof VZW

Contactgegevens Het Hof VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Hof VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Hof VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hofstraat 134; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 760 19 60 (+32-03 760 19 60) 03 760 19 60 (+32-03 760 19 60)

Fax (fax): 03 766 07 88 (+32-03 766 07 88) 03 766 07 88 (+32-03 766 07 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Hof VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Hof VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Hof VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Hof VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Hof VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Hof VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Hof VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Hof VZW
Products information Het Hof VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04874328613
Ondernemingsnummer: 5624420166
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Het Hof VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Hof VZW
(Get full report from official database of BE for Het Hof VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Hof VZW
Addition kinds of activities for Het Hof VZW

10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
34330102. Ovens, huishoudelijke stoom of warm water | Furnaces, domestic steam or hot water
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
89990102. Kunstenaars studio | Artist's studio

Werken bij Het Hof VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Hof VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Hof VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Hof VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

 • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

 • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

 • chauffeur C/CE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

 • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

 • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • huishoudhulp Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: COMMITTED

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

 • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: De Jaeger Automation

  Type: Vaste Job

  Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

 • Logopedist(e) (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

Zoek naar antwoorden van Het Hof VZW in sociale netwerken
Look for responds of Het Hof VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Hof VZW. Laat een reactie achter voor Het Hof VZW. Het Hof VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Hof VZW. Leave a respond for Het Hof VZW. Het Hof VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Hof VZW op de google maps. Adres en contacten Het Hof VZW
Location of Het Hof VZW on the google maps. Address and contacts of Het Hof VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Hof VZW Het Hof VZW: LE JARDIN D´ALICE | B. TASQUIN | FERSIE | GRYSON BERNADETTE | DESCO BVBA

Other related companies as Het Hof VZW: LE JARDIN D´ALICE | B. TASQUIN | FERSIE | GRYSON BERNADETTE | DESCO BVBA

Het Hof VZW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Hof VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04874328613. Het bedrijf Het Hof VZW bevindt zich op het adres: Hofstraat 134; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Het Hof VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Het Hof VZW is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Hof VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Hof VZW, openstaande posities, locatie van Het Hof VZW op de kaart.

Het Hof VZW is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Het Hof VZW, company assigned to the tax number BE04874328613. The company Het Hof VZW is located at the address: Hofstraat 134; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Het Hof VZW were not found.
The main activity of Het Hof VZW is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Hof VZW is not available. You also can look at reviews of Het Hof VZW, open positions, location of Het Hof VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Hof VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Hof VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Hof VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Hof VZW, employees, financial statistics.