Carlier

Contactgegevens Carlier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carlier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carlier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Armand Maclotlaan 100; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 30 82 84 (+32-089 30 82 84) 089 30 82 84 (+32-089 30 82 84)

Fax (fax): +32 (10) 228-74-50 +32 (10) 228-74-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carlier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carlier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carlier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carlier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carlier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carlier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carlier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carlier
Products information Carlier

BTW identificatienummer (tax): BE03348327636
Ondernemingsnummer: 9279571533
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Carlier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carlier
(Get full report from official database of BE for Carlier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carlier
Addition kinds of activities for Carlier

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
371699. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
36340501. Sigaren aanstekers, elektrisch | Cigar lighters, electric
50510216. Staal | Steel
50510403. Kwik | Mercury
51370409. Middelen: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Mittens: women's, children's, and infants'

Werken bij Carlier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carlier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carlier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carlier. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

 • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

 • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

 • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

 • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: WinBee HRC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

 • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: PLANCKE TOM

  Type: Vaste Job

  Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

 • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

 • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: VEF

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

 • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CERTAFIN

  Type: Vaste Job

  Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

Zoek naar antwoorden van Carlier in sociale netwerken
Look for responds of Carlier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carlier. Laat een reactie achter voor Carlier. Carlier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carlier. Leave a respond for Carlier. Carlier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carlier op de google maps. Adres en contacten Carlier
Location of Carlier on the google maps. Address and contacts of Carlier

Andere gerelateerde bedrijven als come Carlier Carlier: MARIE-LOUISE LINDNER | HUYEN CONSULTANTS | BUREAU GROEN & GRONDIG | Fonk VZW | Association des Ergoth茅rapeutes

Other related companies as Carlier: MARIE-LOUISE LINDNER | HUYEN CONSULTANTS | BUREAU GROEN & GRONDIG | Fonk VZW | Association des Ergoth茅rapeutes

Carlier is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carlier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03348327636. Het bedrijf Carlier bevindt zich op het adres: Armand Maclotlaan 100; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 788,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Carlier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carlier is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carlier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carlier, openstaande posities, locatie van Carlier op de kaart.

Carlier is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carlier, company assigned to the tax number BE03348327636. The company Carlier is located at the address: Armand Maclotlaan 100; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 788,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Carlier were not found.
The main activity of Carlier is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Carlier is not available. You also can look at reviews of Carlier, open positions, location of Carlier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carlier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carlier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carlier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carlier, employees, financial statistics.