Thijs D

Contactgegevens Thijs D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thijs D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thijs D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hadschot 11; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 59 26 67; 0475 65 03 45 (+32-014 59 26 67; 0475 65 03 45) 014 59 26 67; 0475 65 03 45 (+32-014 59 26 67; 0475 65 03 45)

Fax (fax): +32 (68) 310-44-29 +32 (68) 310-44-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thijs D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thijs D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thijs D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thijs D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thijs D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thijs D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thijs D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thijs D
Products information Thijs D

BTW identificatienummer (tax): BE01361175537
Ondernemingsnummer: 6506896972
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 603,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Thijs D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thijs D
(Get full report from official database of BE for Thijs D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thijs D
Addition kinds of activities for Thijs D

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
32599900. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
34460401. Akoestische ophangsystemen, metaal | Acoustical suspension systems, metal
36740402. Ultraviolette sensoren, vaste toestand | Ultra-violet sensors, solid state
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
50840105. Machines voor de productie van zuivelproducten, nec | Dairy products manufacturing machinery, nec
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij Thijs D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thijs D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thijs D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thijs D. Looking for open vacancies in other companies

 • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: MONITOR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • Mecanicien (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

 • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

 • Magazijnier (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

 • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

 • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

 • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

  Type: Vaste Job

  Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

 • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van Thijs D in sociale netwerken
Look for responds of Thijs D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thijs D. Laat een reactie achter voor Thijs D. Thijs D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thijs D. Leave a respond for Thijs D. Thijs D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thijs D op de google maps. Adres en contacten Thijs D
Location of Thijs D on the google maps. Address and contacts of Thijs D

Andere gerelateerde bedrijven als come Thijs D Thijs D: ELAN LANGUAGES NV | T.H.M. | Chévau I | FEDERALE POLITIE | JEAN BRANDT

Other related companies as Thijs D: ELAN LANGUAGES NV | T.H.M. | Chévau I | FEDERALE POLITIE | JEAN BRANDT

Thijs D is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thijs D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01361175537. Het bedrijf Thijs D bevindt zich op het adres: Hadschot 11; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 603,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Producten gemaakt in Thijs D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thijs D is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thijs D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thijs D, openstaande posities, locatie van Thijs D op de kaart.

Thijs D is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thijs D, company assigned to the tax number BE01361175537. The company Thijs D is located at the address: Hadschot 11; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 603,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Products created in Thijs D were not found.
The main activity of Thijs D is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Thijs D is not available. You also can look at reviews of Thijs D, open positions, location of Thijs D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thijs D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thijs D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thijs D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thijs D, employees, financial statistics.