Parquetbel SA

Contactgegevens Parquetbel SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parquetbel SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parquetbel SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tongres 28; 4000; Liège 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 225 17 07; 04 226 07 43 (+32-04 225 17 07; 04 226 07 43) 04 225 17 07; 04 226 07 43 (+32-04 225 17 07; 04 226 07 43)

Fax (fax): 04 226 59 50 (+32-04 226 59 50) 04 226 59 50 (+32-04 226 59 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parquetbel SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parquetbel SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parquetbel SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parquetbel SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parquetbel SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parquetbel SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parquetbel SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parquetbel SA
Products information Parquetbel SA

BTW identificatienummer (tax): BE02467498779
Ondernemingsnummer: 2651794433
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Parquets; Parquets - Repair & Mainten.

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parquetbel SA
(Get full report from official database of BE for Parquetbel SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parquetbel SA
Addition kinds of activities for Parquetbel SA

371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
15310000. Operatieve bouwers | Operative builders
27410203. Globe covers (kaarten): uitgeverij en drukwerk | Globe covers (maps): publishing and printing
33390200. Edele metalen | Precious metals
59990802. Boerderij trekkers | Farm tractors

Werken bij Parquetbel SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parquetbel SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parquetbel SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parquetbel SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

 • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

 • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

 • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

 • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Studentenjob

  Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

 • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

 • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Poppr

  Type: Vaste Job

  360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

 • Conventioneel machinebediener (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

 • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

 • Sales reps gezocht! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Parquetbel SA in sociale netwerken
Look for responds of Parquetbel SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parquetbel SA. Laat een reactie achter voor Parquetbel SA. Parquetbel SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parquetbel SA. Leave a respond for Parquetbel SA. Parquetbel SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parquetbel SA op de google maps. Adres en contacten Parquetbel SA
Location of Parquetbel SA on the google maps. Address and contacts of Parquetbel SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Parquetbel SA Parquetbel SA: PIERRE JANSSENS | DE BAENE BVBA | ARIANE SCOUBEAU | G.V.-CENTER BVBA | Toutou SPRL

Other related companies as Parquetbel SA: PIERRE JANSSENS | DE BAENE BVBA | ARIANE SCOUBEAU | G.V.-CENTER BVBA | Toutou SPRL

Parquetbel SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Parquetbel SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02467498779. Het bedrijf Parquetbel SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Tongres 28; 4000; Liège 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 300,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Lijst met producten zijn Parquets; Parquets - Repair & Mainten..
De hoofdactiviteit van Parquetbel SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parquetbel SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parquetbel SA, openstaande posities, locatie van Parquetbel SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Parquetbel SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Parquetbel SA, company assigned to the tax number BE02467498779. The company Parquetbel SA is located at the address: Chaussée de Tongres 28; 4000; Liège 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 300,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. List of products are Parquets; Parquets - Repair & Mainten..
The main activity of Parquetbel SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Parquetbel SA is not available. You also can look at reviews of Parquetbel SA, open positions, location of Parquetbel SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parquetbel SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parquetbel SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parquetbel SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parquetbel SA, employees, financial statistics.