Dirk Luyckx

Contactgegevens Dirk Luyckx: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirk Luyckx: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirk Luyckx

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heirweg 35; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 37 33 90 (+32-056 37 33 90) 056 37 33 90 (+32-056 37 33 90)

Fax (fax): 056 37 17 15 (+32-056 37 17 15) 056 37 17 15 (+32-056 37 17 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirk Luyckx: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirk Luyckx"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirk Luyckx"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirk Luyckx, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirk Luyckx. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirk Luyckx, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirk Luyckx. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirk Luyckx
Products information Dirk Luyckx

BTW identificatienummer (tax): BE05832611083
Ondernemingsnummer: 8684387207
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lawn mowers; Electric generators; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Garden & horticultural machines; Humidifiers & dehydrating apparatus; Vacuum cleaners (Industrial)

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirk Luyckx
(Get full report from official database of BE for Dirk Luyckx)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirk Luyckx
Addition kinds of activities for Dirk Luyckx

0191. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
839901. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups
10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
49590000. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec

Werken bij Dirk Luyckx: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirk Luyckx: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirk Luyckx. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirk Luyckx. Looking for open vacancies in other companies

 • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

 • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

 • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

 • Grondwerker (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

 • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

  Type: Studentenjob

  Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

 • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EB PROJECTS NV

  Type: Vaste Job

  U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

 • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

 • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

 • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: De Jaeger Automation

  Type: Vaste Job

  Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Dirk Luyckx in sociale netwerken
Look for responds of Dirk Luyckx in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirk Luyckx. Laat een reactie achter voor Dirk Luyckx. Dirk Luyckx bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirk Luyckx. Leave a respond for Dirk Luyckx. Dirk Luyckx on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirk Luyckx op de google maps. Adres en contacten Dirk Luyckx
Location of Dirk Luyckx on the google maps. Address and contacts of Dirk Luyckx

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirk Luyckx Dirk Luyckx: FLNICOTRA BENELUX SA | CALINOR CHOCOLATERIE | Foyer Namurois (Le) | E POD CO | O. LANDENNE

Other related companies as Dirk Luyckx: FLNICOTRA BENELUX SA | CALINOR CHOCOLATERIE | Foyer Namurois (Le) | E POD CO | O. LANDENNE

Dirk Luyckx is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirk Luyckx, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05832611083. Het bedrijf Dirk Luyckx bevindt zich op het adres: Heirweg 35; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Lijst met producten zijn Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lawn mowers; Electric generators; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Garden & horticultural machines; Humidifiers & dehydrating apparatus; Vacuum cleaners (Industrial).
De hoofdactiviteit van Dirk Luyckx is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirk Luyckx is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirk Luyckx, openstaande posities, locatie van Dirk Luyckx op de kaart.

Dirk Luyckx is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dirk Luyckx, company assigned to the tax number BE05832611083. The company Dirk Luyckx is located at the address: Heirweg 35; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. List of products are Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lawn mowers; Electric generators; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Garden & horticultural machines; Humidifiers & dehydrating apparatus; Vacuum cleaners (Industrial).
The main activity of Dirk Luyckx is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirk Luyckx is not available. You also can look at reviews of Dirk Luyckx, open positions, location of Dirk Luyckx on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirk Luyckx, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirk Luyckx, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirk Luyckx, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirk Luyckx, employees, financial statistics.