International Leasing Belgium SA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • International Leasing Belgium SA
Private companiesTextile Mill Products • International Leasing Belgium SA

Contactgegevens International Leasing Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Leasing Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Leasing Belgium SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Enseignement 95; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 223 27 27 (+32-02 223 27 27) 02 223 27 27 (+32-02 223 27 27)

Fax (fax): 02 223 28 48 (+32-02 223 28 48) 02 223 28 48 (+32-02 223 28 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Leasing Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Leasing Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Leasing Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Leasing Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Leasing Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Leasing Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Leasing Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Leasing Belgium SA
Products information International Leasing Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE04237670898
Ondernemingsnummer: 6993865966
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Leasing

Product categorie (product category): Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Leasing Belgium SA
(Get full report from official database of BE for International Leasing Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Leasing Belgium SA
Addition kinds of activities for International Leasing Belgium SA

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
36949904. Breaker punt sets, verbrandingsmotor | Breaker point sets, internal combustion engine

Werken bij International Leasing Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Leasing Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Leasing Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Leasing Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

 • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

 • Technisch inkoper (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

 • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

 • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

 • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Studentenjob

  Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

 • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

  Type: Studentenjob

  VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

 • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

 • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

 • Chauffeur CE (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

 • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van International Leasing Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of International Leasing Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Leasing Belgium SA. Laat een reactie achter voor International Leasing Belgium SA. International Leasing Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Leasing Belgium SA. Leave a respond for International Leasing Belgium SA. International Leasing Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Leasing Belgium SA op de google maps. Adres en contacten International Leasing Belgium SA
Location of International Leasing Belgium SA on the google maps. Address and contacts of International Leasing Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come International Leasing Belgium SA International Leasing Belgium SA: RED PATH | A.A.H. | Tronquo N | BERNARD VANDERSTEENE | Fotostudio Spank

Other related companies as International Leasing Belgium SA: RED PATH | A.A.H. | Tronquo N | BERNARD VANDERSTEENE | Fotostudio Spank

International Leasing Belgium SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Leasing Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237670898. Het bedrijf International Leasing Belgium SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Enseignement 95; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term. Lijst met producten zijn Leasing.
De hoofdactiviteit van International Leasing Belgium SA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Leasing Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Leasing Belgium SA, openstaande posities, locatie van International Leasing Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

International Leasing Belgium SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Leasing Belgium SA, company assigned to the tax number BE04237670898. The company International Leasing Belgium SA is located at the address: Rue de l'Enseignement 95; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term. List of products are Leasing.
The main activity of International Leasing Belgium SA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of International Leasing Belgium SA is not available. You also can look at reviews of International Leasing Belgium SA, open positions, location of International Leasing Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Leasing Belgium SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Leasing Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Leasing Belgium SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Leasing Belgium SA, employees, financial statistics.