Hesemans

Contactgegevens Hesemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hesemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hesemans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tuinwijkstraat 115; 1930; Zaventem, België

Telefoon (phone): 02 725 06 97 (+32-02 725 06 97) 02 725 06 97 (+32-02 725 06 97)

Fax (fax): +32 (81) 856-22-25 +32 (81) 856-22-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hesemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hesemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hesemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hesemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hesemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hesemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hesemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hesemans
Products information Hesemans

BTW identificatienummer (tax): BE04005584716
Ondernemingsnummer: 7248474121
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Hesemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hesemans
(Get full report from official database of BE for Hesemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hesemans
Addition kinds of activities for Hesemans

175101. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
394404. Speelgoed geweren | Toy guns
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
35410603. Zagen, kracht (metaalbewerkingsmachines) | Saws, power (metalworking machinery)
51999907. Candy maken van goederen en benodigdheden | Candy making goods and supplies

Werken bij Hesemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hesemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hesemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hesemans. Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

 • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

 • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

 • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: HORTUS

  Type: Studentenjob

  Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

 • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

 • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

 • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Vaste Job

  OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Hesemans in sociale netwerken
Look for responds of Hesemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hesemans. Laat een reactie achter voor Hesemans. Hesemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hesemans. Leave a respond for Hesemans. Hesemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hesemans op de google maps. Adres en contacten Hesemans
Location of Hesemans on the google maps. Address and contacts of Hesemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Hesemans Hesemans: BELGISCHE SPAAR-UNIE | Delreux P | VELKENIERS CV | Leolux Design Center nv-sa | Iris Woon & Tuinidee?n

Other related companies as Hesemans: BELGISCHE SPAAR-UNIE | Delreux P | VELKENIERS CV | Leolux Design Center nv-sa | Iris Woon & Tuinidee?n

Hesemans is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hesemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04005584716. Het bedrijf Hesemans bevindt zich op het adres: Tuinwijkstraat 115; 1930; Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Hesemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hesemans is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hesemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hesemans, openstaande posities, locatie van Hesemans op de kaart.

Hesemans is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hesemans, company assigned to the tax number BE04005584716. The company Hesemans is located at the address: Tuinwijkstraat 115; 1930; Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Hesemans were not found.
The main activity of Hesemans is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hesemans is not available. You also can look at reviews of Hesemans, open positions, location of Hesemans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hesemans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hesemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hesemans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hesemans, employees, financial statistics.