De Lamper B

Contactgegevens De Lamper B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Lamper B: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Lamper B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rupelmondestraat 79; 9150; Kruibeke (Bazel), België

Telefoon (phone): 03 744 12 39 (+32-03 744 12 39) 03 744 12 39 (+32-03 744 12 39)

Fax (fax): 03 744 14 26 (+32-03 744 14 26) 03 744 14 26 (+32-03 744 14 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Lamper B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Lamper B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Lamper B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Lamper B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Lamper B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Lamper B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Lamper B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Lamper B
Products information De Lamper B

BTW identificatienummer (tax): BE06546997070
Ondernemingsnummer: 2298309326
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Lamper B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Lamper B
(Get full report from official database of BE for De Lamper B)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Lamper B
Addition kinds of activities for De Lamper B

4225. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
365102. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
56419901. Kinderkleding | Children's wear
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes

Werken bij De Lamper B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Lamper B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Lamper B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Lamper B. Looking for open vacancies in other companies

 • GATEBEDIENDE (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

 • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

 • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

 • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

 • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: O.V.D. INVEST

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van De Lamper B in sociale netwerken
Look for responds of De Lamper B in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Lamper B. Laat een reactie achter voor De Lamper B. De Lamper B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Lamper B. Leave a respond for De Lamper B. De Lamper B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Lamper B op de google maps. Adres en contacten De Lamper B
Location of De Lamper B on the google maps. Address and contacts of De Lamper B

Andere gerelateerde bedrijven als come De Lamper B De Lamper B: FE. DUGAUQUIER | PETER LEENAERTS | BI Futures Christophe De Roeck BVBA | MONTEFIORE NV | JOZEF LEEMANS

Other related companies as De Lamper B: FE. DUGAUQUIER | PETER LEENAERTS | BI Futures Christophe De Roeck BVBA | MONTEFIORE NV | JOZEF LEEMANS

De Lamper B is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Lamper B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06546997070. Het bedrijf De Lamper B bevindt zich op het adres: Rupelmondestraat 79; 9150; Kruibeke (Bazel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in De Lamper B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Lamper B is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Lamper B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Lamper B, openstaande posities, locatie van De Lamper B op de kaart.

De Lamper B is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Lamper B, company assigned to the tax number BE06546997070. The company De Lamper B is located at the address: Rupelmondestraat 79; 9150; Kruibeke (Bazel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in De Lamper B were not found.
The main activity of De Lamper B is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Lamper B is not available. You also can look at reviews of De Lamper B, open positions, location of De Lamper B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Lamper B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Lamper B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Lamper B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Lamper B, employees, financial statistics.