FE. GUEQUIER

Contactgegevens FE. GUEQUIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. GUEQUIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. GUEQUIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BACH?E 2; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26331303 (+32-26331303) 26331303 (+32-26331303)

Fax (fax): +32 (67) 401-53-27 +32 (67) 401-53-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. GUEQUIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. GUEQUIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. GUEQUIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. GUEQUIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. GUEQUIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. GUEQUIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. GUEQUIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. GUEQUIER
Products information FE. GUEQUIER

BTW identificatienummer (tax): BE03965759277
Ondernemingsnummer: 1327667236
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 470,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. GUEQUIER
(Get full report from official database of BE for FE. GUEQUIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. GUEQUIER
Addition kinds of activities for FE. GUEQUIER

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
24269900. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
51999914. Algemene koopwaar, niet duurzaam | General merchandise, non-durable
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies

Werken bij FE. GUEQUIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. GUEQUIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. GUEQUIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. GUEQUIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

 • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Bandenmonteur vrachtwagens regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar gemotiveerde bandenmonteurs voor vrachtwagens Je kan ingeschakeld worden in de garage voor het wisselen en uitlijnen van banden OF je gaat naar klanten en wisselt ter plekke de autobanden.

 • Technisch medewerker productie (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

 • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

   De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

 • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

 • Studenten weekdagen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

 • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

 • Diëtiste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: HET BROODPUNT

  Type: Flexijob

  We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van FE. GUEQUIER in sociale netwerken
Look for responds of FE. GUEQUIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. GUEQUIER. Laat een reactie achter voor FE. GUEQUIER. FE. GUEQUIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. GUEQUIER. Leave a respond for FE. GUEQUIER. FE. GUEQUIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. GUEQUIER op de google maps. Adres en contacten FE. GUEQUIER
Location of FE. GUEQUIER on the google maps. Address and contacts of FE. GUEQUIER

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. GUEQUIER FE. GUEQUIER: MULTI-SERVICES BAUDUIN | CHRISTINE MELON | GOLDEN WINGS | KALMTHOUTSE HEIDE | PASCALE EVENS

Other related companies as FE. GUEQUIER: MULTI-SERVICES BAUDUIN | CHRISTINE MELON | GOLDEN WINGS | KALMTHOUTSE HEIDE | PASCALE EVENS

FE. GUEQUIER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. GUEQUIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03965759277. Het bedrijf FE. GUEQUIER bevindt zich op het adres: RUE DE LA BACH?E 2; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 470,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van FE. GUEQUIER is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. GUEQUIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. GUEQUIER, openstaande posities, locatie van FE. GUEQUIER op de kaart.

FE. GUEQUIER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. GUEQUIER, company assigned to the tax number BE03965759277. The company FE. GUEQUIER is located at the address: RUE DE LA BACH?E 2; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 470,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of FE. GUEQUIER is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. GUEQUIER is not available. You also can look at reviews of FE. GUEQUIER, open positions, location of FE. GUEQUIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. GUEQUIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. GUEQUIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. GUEQUIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. GUEQUIER, employees, financial statistics.