EXPRESS RELIURE ART.

Contactgegevens EXPRESS RELIURE ART.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPRESS RELIURE ART.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPRESS RELIURE ART.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AFRICAINE 19; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25385595 (+32-25385595) 25385595 (+32-25385595)

Fax (fax): +32 (67) 866-91-23 +32 (67) 866-91-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPRESS RELIURE ART.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPRESS RELIURE ART."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPRESS RELIURE ART."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPRESS RELIURE ART., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPRESS RELIURE ART.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPRESS RELIURE ART., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPRESS RELIURE ART.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPRESS RELIURE ART.
Products information EXPRESS RELIURE ART.

BTW identificatienummer (tax): BE07387176513
Ondernemingsnummer: 7351745605
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPRESS RELIURE ART.
(Get full report from official database of BE for EXPRESS RELIURE ART.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPRESS RELIURE ART.
Addition kinds of activities for EXPRESS RELIURE ART.

072203. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
573601. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
26310401. Autobord | Automobile board
30819903. Tegel, niet-ondersteunde kunststoffen | Tile, unsupported plastics
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
50450100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij EXPRESS RELIURE ART.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPRESS RELIURE ART.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPRESS RELIURE ART.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPRESS RELIURE ART.. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

 • Technieker (M/V) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

 • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FRITUUR FRANKY

  Type: Studentenjob

  Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

 • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

 • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

 • Architect (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

 • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Silverfin

  Type: Werfreserve

  You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

 • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van EXPRESS RELIURE ART. in sociale netwerken
Look for responds of EXPRESS RELIURE ART. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPRESS RELIURE ART.. Laat een reactie achter voor EXPRESS RELIURE ART.. EXPRESS RELIURE ART. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPRESS RELIURE ART.. Leave a respond for EXPRESS RELIURE ART.. EXPRESS RELIURE ART. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPRESS RELIURE ART. op de google maps. Adres en contacten EXPRESS RELIURE ART.
Location of EXPRESS RELIURE ART. on the google maps. Address and contacts of EXPRESS RELIURE ART.

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPRESS RELIURE ART. EXPRESS RELIURE ART.: ARLETTE MATHY | STEDELIJKE SPORTHAL | LA MAISON DE SNOOPY | HEREMANS-SCHEPERS | COOREMAN J.P.

Other related companies as EXPRESS RELIURE ART.: ARLETTE MATHY | STEDELIJKE SPORTHAL | LA MAISON DE SNOOPY | HEREMANS-SCHEPERS | COOREMAN J.P.

EXPRESS RELIURE ART. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPRESS RELIURE ART., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07387176513. Het bedrijf EXPRESS RELIURE ART. bevindt zich op het adres: RUE AFRICAINE 19; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van EXPRESS RELIURE ART. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPRESS RELIURE ART. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPRESS RELIURE ART., openstaande posities, locatie van EXPRESS RELIURE ART. op de kaart.

EXPRESS RELIURE ART. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPRESS RELIURE ART., company assigned to the tax number BE07387176513. The company EXPRESS RELIURE ART. is located at the address: RUE AFRICAINE 19; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of EXPRESS RELIURE ART. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPRESS RELIURE ART. is not available. You also can look at reviews of EXPRESS RELIURE ART., open positions, location of EXPRESS RELIURE ART. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPRESS RELIURE ART., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPRESS RELIURE ART., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPRESS RELIURE ART., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPRESS RELIURE ART., employees, financial statistics.