ESPACE MEDIA

Contactgegevens ESPACE MEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE MEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE MEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-RUE 1; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61233476 (+32-61233476) 61233476 (+32-61233476)

Fax (fax): +32 (59) 596-40-43 +32 (59) 596-40-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE MEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE MEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE MEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE MEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE MEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE MEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE MEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE MEDIA
Products information ESPACE MEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE03179687500
Ondernemingsnummer: 7856292724
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE MEDIA
(Get full report from official database of BE for ESPACE MEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE MEDIA
Addition kinds of activities for ESPACE MEDIA

4941. Water voorraad | Water supply
01190300. Oliekorrels | Oil grains
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
27599903. Directories (behalve telefoon): drukwerk, nsk | Directories (except telephone): printing, nsk
28160102. Blanc fixe (bariumsulfaat) | Blanc fixe (barium sulfate)
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij ESPACE MEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE MEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE MEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE MEDIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

 • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

 • Huishoudhulp (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

 • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

  Type: Studentenjob

  assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

 • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

 • Technieker Sanitair (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

 • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

 • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

 • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

  Type: Vaste Job

  Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

 • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

 • Test & Repair Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van ESPACE MEDIA in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE MEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE MEDIA. Laat een reactie achter voor ESPACE MEDIA. ESPACE MEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE MEDIA. Leave a respond for ESPACE MEDIA. ESPACE MEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE MEDIA op de google maps. Adres en contacten ESPACE MEDIA
Location of ESPACE MEDIA on the google maps. Address and contacts of ESPACE MEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE MEDIA ESPACE MEDIA: FREDDY DE WEWEIRE | Coiffure Antoinette | Autonadex SC | ECOLE FOND. COMMUNALE | POLSON E.S.P. INTERN.

Other related companies as ESPACE MEDIA: FREDDY DE WEWEIRE | Coiffure Antoinette | Autonadex SC | ECOLE FOND. COMMUNALE | POLSON E.S.P. INTERN.

ESPACE MEDIA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE MEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179687500. Het bedrijf ESPACE MEDIA bevindt zich op het adres: GRAND-RUE 1; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van ESPACE MEDIA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE MEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE MEDIA, openstaande posities, locatie van ESPACE MEDIA op de kaart.

ESPACE MEDIA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE MEDIA, company assigned to the tax number BE03179687500. The company ESPACE MEDIA is located at the address: GRAND-RUE 1; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of ESPACE MEDIA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE MEDIA is not available. You also can look at reviews of ESPACE MEDIA, open positions, location of ESPACE MEDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE MEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE MEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE MEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE MEDIA, employees, financial statistics.